AK Parti Elazığ Milletvekili Erol KELEŞ, 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle yayımladığı kutlama mesajında, ‘’ Türkiye Yüzyılı vizyonuna yakışır ve daha müreffeh yarınlar için, ülkemizin her bir köşesinde birbirinden önemli görevleri üstlenen muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutluyorum’’ dedi.  

KELEŞ, mesajında, ‘’İnsan odaklı hizmet anlayışının icrasında, hem milleti, hemde devleti temsil gibi önemli bir sorumluluğu üstlenen, kamu ile vatandaş arasında köprü vazifesi gören demokrasimizin temel çekirdeği kıymetli Muhtarlarımız, köy ve mahallelerin ihtiyaç ve taleplerin tespiti noktasında önemli bir görevi üstlenmektedir.

KUR’AN KURSU HOCALARINA SEMİNER KUR’AN KURSU HOCALARINA SEMİNER

f9ae1240-609f-4c92-82d7-ca99f6fb3d86

Sayın Cumhurbaşkanımız, muhtarlarımıza verdiği değer ve katkılarıyla, bu süreçte önemli bir rehberlik yapmıştır. Zat-ı alilerinin liderliğinde, muhtarlarımızın yereldeki sorumlulukları daha da artarak, yerel yönetimler daha etkin hale gelmiştir. En uzakta bulunan yerleşim yerlerine bile kamu hizmeti anlayışını taşıyarak hem sevinçte, hem de hüzünde halkımızın her daim  yanında ve hizmetinde olmuş, devletimizin gücünü ve şefkat elini hissettirmişlerdir. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde, Türkiye Yüzyılı vizyonuna yakışır ve daha müreffeh yarınlar için, ülkemizin her bir köşesinde birbirinden önemli görevleri üstlenen muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutluyorum’’ ifadelerine yer verdi. 

Editör: Haber Merkezi