İL BAŞKANI HABİP YAŞAR, KURULTAYI DEĞERLENDİRDİ İL BAŞKANI HABİP YAŞAR, KURULTAYI DEĞERLENDİRDİ

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol KELEŞ, Güneykent mahallesi, Bizmişen ve Yemişlik bölgelerinde hizmet  verecek olan Bizmişen Aile Sağlığı Merkezi ve Yemişlik Aile Sağlığı Merkezi yapımı için gelinen son durum hakkında açıklamalarda bulundu. 

24 Ocak 2020 tarihinde Elazığ'da meydana gelen deprem, şehir merkezinde yaşayan birçok vatandaşı etkiledi. Bu felaketin ardından, vatandaşlarımızın güvenli konutlara erişimini sağlamak amacıyla TOKİ tarafından yapılan konutlarla birlikte Güneykent Mahallesi, Elazığ'ın yeni yerleşim merkezi haline geldi. AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol KELEŞ, Güneykent Mahallesi'nin bu yeni dönüşümüne dikkat çekerek, mahallenin artan nüfusu ve değişen ihtiyaçları göz önünde bulundurularak yapılacak sağlık yatırımlarının detaylarını paylaştı.  

Milletvekili KELEŞ, "Yapmış olduğumuz girişimler sonucunda, bugün itibarıyla Bizmişen Aile Sağlığı Merkezi ve Yemişlik Aile Sağlığı Merkezi’nin proje çizimleri bakanlık tarafından onaylandığını belirterek yapım işi ihale sürecine geçildiğini" ifade etti. 

Yeni sağlık merkezlerinin, vatandaşlarımızın sağlık hizmetlerine erişimini kolaylaştırmasının yanı sıra, modern ve kapsamlı sağlık hizmetleri sunması planlanıyor. Milletvekili KELEŞ, "Bu yıl içerisinde başlayacak inşaatlarla, Bizmişen Aile Sağlığı Merkezi ve Yemişlik Aile Sağlığı Merkezi’ni en kısa sürede halkımızın hizmetine sunmayı hedefliyoruz dedi. 

Editör: İzzet TUMAY