Gazeteniz TURAN’ın Kurucusu Merhum İhsan TURAN’ın torunu, ikinci kuşak idarecilerinden Merhum Celal TURAN’ın ilk oğlu, Gazetemizin 3. Kuşak Temsilcilerinden Yavuz Selim TURAN’ı aramızdan ayrılışının 23. Yıl dönümünde rahmetle ve özlemle anıyoruz…

35 YAŞINDA YİTİRMİŞTİK…

ELAZIĞ’DAKİ 4,7’LİK DEPREM ANI GÜVENLİK KAMERALARINA BÖYLE YANSIDI ELAZIĞ’DAKİ 4,7’LİK DEPREM ANI GÜVENLİK KAMERALARINA BÖYLE YANSIDI

4 Temmuz 1964 tarihinde Elazığ’da dünyaya gelen Yavuz Selim TURAN; ilk, orta ve lise öğrenimini Elazığ’da tamamlamış, Lise mezuniyeti sonrasında, dede mesleği olan TURAN Gazete ve Matbaası’nda idarecilik görevini üstlenmişti.
10 yılı aşkın bir süreyle idârecilik görevini sürdüren Yavuz Selim TURAN, aynı dönemde Eskişehir Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi İktisat Bölümü’nden mezun olmuştu.

1996 Yılı’nda Elazığ’dan ayrılarak İzmir’e taşınan Yavuz Selim TURAN, yakalanmış olduğu amansız hastalıktan kurtulamayarak 29 Aralık 1999 tarihinde 35 yaşında İzmir’de vefat etmişti. Evli ve bir çocuk babası olan Yavuz Selim TURAN, İzmir Karşıyaka Örnek Köy Mezarlığı’na defnedilmişti.

Editör: Haber Merkezi