Elazığlı Şair ve Yazar İhsan NAZİK’in; “Çocuklarımız okusun diye seçme şiirlerimi hazırladım” diye tanımladığı 7’nci Kitabı “Yedi Dağın Harmanı-Seçmeler” isimli kitabı şiirseverlerle buluştu…

ŞERİFOĞULLARI’NDAN DESTEK!..

ÖĞRENCİLERDEN AİLE HEKİMLİĞİ ZİYARETİ ÖĞRENCİLERDEN AİLE HEKİMLİĞİ ZİYARETİ

Elazığlı Şair ve Yazar İhsan NAZİK, “Yedi Dağın Harmanı-Seçmeler” isimli şiir kitabının basımını sağlayan ve Elazığ’daki kütüphanelere bağışlayacağını açıkladığı Elazığ Belediye Başkanı Şahin ŞERİFOĞULLARI’na teşekkür etti.

Şair ve Yazar İhsan NAZİK, TURAN’a yaptığı açıklamada; “Yedi Dağın Harmanı diye kitap çıkardık. Bunun büyük bir kısmını kütüphanelere koyacağız çocuklarımız, insanlarımız okusun diye. Bugün artık bir Şair’in, Yazar’ın kitap basması çok büyük bir meblağ tutuyor ama sağolsun sporda, siyasette, kültürel her konuda Elazığ’ın medarı iftiharı olan Belediye Başkanımız Şahin ŞERİFOĞULLARI destek çıktı. Bu kitabıma çocuklarımız okusun diye seçme şiirlerimi hazırladım. Kendisine tüm çocuklarımız ve gençlerimiz adına teşekkür ediyorum. Bir ticari beklentimiz yok bir çıkar beklemiyoruz, sadece topluma kültürel yönden bilgiler aktarabilmek, gelecek nesillere bu eserleri bırakabilmek amacımız” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi