GÜR’DEN YURTBAŞI BELEDİYE BAŞKANI DOĞAN’A 'ZAM' TEPKİSİ! GÜR’DEN YURTBAŞI BELEDİYE BAŞKANI DOĞAN’A 'ZAM' TEPKİSİ!

Pazar günü yapılan seçimlerde halkın iradesini sandığa yansıttığını dile getiren Ateş, seçimin en başarılı partisinin ülke genelinde oylarını yüzde 150 artıran Yeniden Refah Partisi olduğunu ifade etti.
Yerel seçimlerde ülke genelinde Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ve Yozgat Belediyesi’ne ilaveten 43 ilçe ve 24 belde belediyesini kazandıklarını dile getiren Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Ömer Ateş şunları söyledi.
“Tüm algı operasyonlarına rağmen, ilkeli bir siyaset yürüten Yeniden Refah Partisi, ülkemizin üçüncü, ilimizin ise ikinci partisi konumuna yükselerek halkın umudu olduğunu göstermiş ve Türkiye'nin tercihini Milli Görüş'ten yana kullandığını göstermiştir.
Hükümetin politikalarına yönelik eleştirilerimizde ne kadar haklı olduğumuzu sandık sonuçları ortaya koymuştur.  Yüksek enflasyon, emeklilerin maaşları ve İsrail ile ticari anlaşmaların iptal edilmesine yönelik çağrılarımıza duyarsız kalan Ak Parti’ye en büyük tepkiyi kendi tabanı vermiştir.”
Yeniden Refah Partisi’nin bu seçimlerde ülke genelinde yüzde 6.20 ile üçüncü, Elazığ genelinde ise yüzde 19 ile ikinci parti konumuna yükseldiğine dikkat çeken Başkan Ateş, halkın ana muhalefet görevini partilerine verdiğini ifade etti.
Açıklanan sonuçlara göre Yeniden Refah Partisi’nin 31 Mart seçi konumunda olduğunu ifade eden Başkan Ateş şunları söyledi:
"Bu sonuçlar Milli Görüş'ün yeniden şahlanışının ve Yeniden Refah Partisi’nin iktidar yürüyüşünün ayak sesleridir. 14 Mayıs seçimlerine göre belediye başkanlığı seçimlerinde yüzde 100,  belediye meclis üyeliğinde ise yüzde 150'nin üstünde oy artışına ulaştık.”
İktidarın tüm imkânlarıyla yüklendiği; Cumhurbaşkanı, Cumhurbaşkanı yardımcısı ve çok sayıda bakanın ziyaret etmesine rağmen Ak Parti’nin Elazığ’da ciddi bir oy kaybı yaşadığına dikkat çeken Başkan Ateş,  “Elazığ merkezde Yeniden Refah Partisi olarak yoğun bir seçim kampanyası yürüttük.  Halkımızın ilgisi sandığa yansısa da seçimleri kazanacak seviyeye ulaşamadık. Bununla birlikte Alacakaya, Sivrice ve Palu ilçeleri ile Akçakiraz,  Erimli ve Bükardi belde belediye başkanlıklarını kazanarak il genelinde büyük bir başarı yakaladık. Bu başarının yakalanmasında özverili çalışmalar ortaya koyan başta Elazığ Belediye Başkan adayımız Faruk Septioğlu olmak üzere tüm adaylarımıza, teşkilat görevlilerimize, partimize gönül veren hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Hangi partiden olursa olsun seçimleri kazanan tüm Belediye başkanlarımızı, İl Genel ve Belediye Meclis Üyelerimiz ile muhtar ve ihtiyar meclisi üyelerimizi tebrik ediyorum.” Dedi.
Seçimleri kazanan Yeniden Refahlı Beledi Başkanlarının ibadet şuuruyla halka hizmet edeceklerini ifade eden Başkan Ateş ‘Refah, yerelden başlar' sloganımızla inşallah belediyelerde milletimizi hizmetle buluşturacak ve milletimize kendimizi bir kez daha göstererek 2028 seçimlerinde hep birlikte iktidara yürüyeceğiz.” Dedi.
Sandığa giderek siyasi tercihlerini ortaya koyan Elazığlılara teşekkür eden Başkan Ateş, 31 mart yerel seçim sonuçlarının ilimiz ve ülkemiz için hayırlı-uğurlu olmasını diledi.

Editör: Deniz TURAN