İl Başkanı Ateş; ‘’ Merhum liderimiz Erbakan Hocamızla, Ülkemizde vücut bulan milli görüş hareketi genel başkanımız Dr. Fatih. Erbakan’ın liderliğinde devam etmektedir. Bizlerde bu kutlu davanın her birimine hizmet etmekten onur ve gurur duyuyoruz. Şimdi ise tarafımıza tevdi edilen taşıması zor ancak bir o kadarda şerefli olan il başkanlığı görevini üstlenmiş bulunmaktayız. Allah’ın yardımı ve sizlerin de desteği ile ilimize hayırlı hizmetler yapmak için gecemizi gündüzümüze katıp elimizden gelen çalışmayı yapacağız’’ dedi.

AV. ERHUN KARAKUŞ GÖREVDEN ALINDI ŞEKLİNDE BİR İBARE DOĞRU DEĞİLDİR

Devir teslim töreninde konuşan Yeniden refah partisi Elazığ İl Başkanı Ömer Ateş, Basında Av. Erhun karakuşla ilgili görevden alındı şeklinde bir ibarenin yansıtıldığını bunun doğru olmadığını Av. Erhun Karakuşun Fatih Erbakan tarafından genel merkezde görevlendirileceğini söyledi.

İl Başkanı Ateş açılmalarında şu ifadelere yer verdi; ‘’ Kıymetli Basın mensupları bir konuyu özellikle düzeltmenizi istiyorum. Elazığ İl Başkanı Erhun Karakuş görevden alındı şeklinde bir ibare doğru değildir. Erhun Bey genel başkanımız Dr. Fatih Erbakan tarafından genel merkezimizde görevlendirileceği için bu görev değişikliği yapılmıştır. Bu konuyu özellikle düzeltmenizi rica ediyorum’’ ifadelerini kullandı.  

erf

İL BAŞKANININ YANINDAYIZ

ELAZIĞ’DA ÖĞRENCİLERDEN FİLİSTİN'E ANLAMLI DESTEK ELAZIĞ’DA ÖĞRENCİLERDEN FİLİSTİN'E ANLAMLI DESTEK

Yeniden Refah Partisi devir teslim töreninde konuşan Av Erhun Karakuş, görevden alınma gibi bir durumunun söz konusu olmadığını sadece bir görev değişikliği olduğunu velev ki görevden alınsalar bile yeniden refah partisinin her zaman yanında olacağını söyledi.

Av Erhun Karakuş; ‘’ Biz davamızın bilinciyle genel başkanımızın söylemleri çerçevesinde kalarak Elâzığ ilimizde partimizi temsil etmek noktasında vatandaşımıza ulaşma noktasında ilçelerimize beldelerimize köylerimize ulaşma noktasında elimizden ne geliyorsa ne yaptıysak bütün teşkilat mensuplarımızın desteği gücü ve kuvveti ile yaptık. Bundan dolayıdır ki biz milli görüşü Elâzığ’da ben inanıyorum ki güzel bir noktaya getirdik. Bundan sonraki gerek il başkanımız gerek il yönetim kurulu üyeleri gerek ilçe başkanlarımızla beraber aynı şevkle aynı heyecanla aynı inançla yolumuza devam edecekler. Bizlerde sayın başkanımızın ifade ettiği şekilde görevden alınma durumu söz konusu değildir. Bunu bir kere düzeltilmesi gerekiyor. Bizlerde bugün görev değişikliği olsa da velev ki görevden alınsak bile emin olun hiçbir yere gitmeyeceğiz biz buradayız partimizin yanında olacağız’’ Diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi