İzzet TUMAY- AK Parti Elazığ il Başkanı Şerafettin YILDIRIM, il başkanı olduğu dönemde hem partisinin kentteki başarı oranını yükseltti hem de önemli hizmetlerin kentte kazandırılmasına vesile oldu. 

 Görevde olduğu süre içerisinde hep sahalarda olan YILDIRIM, sahada seçim çalışmaları yürütürken görsel anlamda değil gönüllere dokunarak çalıştı... 

Elazığ için dönüm noktası niteliğinde olan 2023 seçimleri öncesi aday adaylarıyla birlikte sahaya inerek yapmış olduğu çalışmalarla göz dolduran ve bu anlamda çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmamak adına büyük bir kararlılıkla seçim çalışmalarını sürdüren Başkan Yıldırım, AK Parti’nin Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Elazığ’da büyük oranda oy almasına ve 3 Milletvekili çıkarmasında büyük rol oynadı. 

‘’MAKAMLAR HİZMET ARACIDIR!’’ 

Görevde olduğu süre içerisinde hep sahalarda olduklarını, sahada seçim çalışmaları yürütürken görsel anlamda değil gönüllere dokunarak çalıştıklarını belirten Şerafettin YILDIRIM, ‘’Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatları ile görsel anlamda değil gönüllere dokunarak yapmış olduğumuz sessiz, derinden ve yüz yüze saha çalışmalarımızın sonucu Elazığ Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde büyük bir başarı sağladık. Teşkilatımızın her kademesi aziz şehrimizin gönlüne misafir olduk. Saha ve ev çalışmalarımızda çok güzel diyaloglara şahitlik ettik.  

Makam temsiliyeti anlamında; makamlar hizmet aracıdır. Şahsi egolara dönmemelidir. Bize bir makam teslim edilmiş ve biz bu makamın şerefini korumak zorundayız. Bugüne kadar korudum ve Allah’ın izniyle bugünden sonra da koruyacağım. Ben omuzlarımdaki ağır yükün farkımdayım.  

Yani makamları öyle şahsi ihtiraslarınız için kullanırsanız hoş bir şey olmaz. Bizim kapımız sonuna kadar açık. Hiçbir insanımıza bize oy veriyor musunuz, bizim üyemiz misiniz diye sormadım, dertlerini sordu, dinledim eğer yapabileceğim bir şeyse gerekeni hemen yapıyorum. 

‘’HER ZAMAN MİLLETİN DERDİYLE İLGİLENDİK!’’ 

Seçimleri çok güzel bir sonuçla geride bıraktık. Kaybedenin olmadığı herkesin kazandığı bir seçim oldu. Çünkü biz Türkiye’de yaşayan 85 milyon insanı bir bütün olarak kabul ediyoruz.  

Biz teşkilat olarak hiçbir zaman ayrım yapmadık, kimseye hangi partiye oy veriyor diye sormadık, her zaman milletimizin derdiyle ilgilendik. Biz il başkanlığımızı bir çözüm merkezine dönüştürdük. Elimden geldiği, dilimin döndüğü kadar insanlarımızın sorunlarını çözdük. 

‘’ÇOK İYİ BİR EKİBE SAHİBİZ!’’  

Biz Elazığ Teşkilatı olarak çok iyi bir ekibiz. İşte bu anlamda Cumhurbaşkanımız Elazığ’da çok seviliyor ve bizlerde bu sevgiyi sahalara yansıttık yansıtmaya da devam edeceğiz. Bizler Türkiye Yüzyılı için halkımızla iç içe olmaya devam edeceğiz. 2023 seçimi çok önemliydi ve hamdolsun kazandık. Yolumuza güçlü bir şekilde devam ediyoruz.’’ Diye konuştu

ORTAOKULU’NUN BODRUMUNDA SU ÇIKTI! ORTAOKULU’NUN BODRUMUNDA SU ÇIKTI!

Editör: Haber Merkezi