MİLLETVEKİLİ EROL: “BU DURUM ELAZIĞ’A YAPILAN BİR HAKSIZLIKTIR” MİLLETVEKİLİ EROL: “BU DURUM ELAZIĞ’A YAPILAN BİR HAKSIZLIKTIR”

Yeniden Refah Partisi MKYK üyesi Mehmet GÜL, partilerinin pazar günü yapılacak seçimlerde Elazığ ve ülke genelinde birçok Belediye başkanlığını kazanacağını ifade etti. Yapılacak yerel seçimlerin, yerel seçim havasından çıktığını ve hükümetin ekonomi başta olmak üzere Filistin politikasına tepkiye dönüştüğünü ifade eden Yeniden Refah Partisi MKYK Üyesi Mehmet GÜL, şunları söyledi: “Halkımız, pazar günü yapılacak seçimleri önemsiyor. Ve yine halkımız bu seçimlerde beka sorunu görmediği için hükümetin yanlış politikalarına sarı kart göstermenin bir fırsatı olarak görüyor.   Halkımız, bu olumsuzlukları gidermek için de Yeniden Refah Partisini tek umut olarak görüyor. Partimiz Elazığ başta olmak üzere birçok il, ilçe ve beldelerde seçimi kazanarak yeniden milli görüş belediyeciliğini hakim kılacak ve halkımız yeniden hizmetle tanışacak.”

Halkın iradesinin sandığa yansıması amacıyla halkımızı oy vermeye çağıran Yeniden Refah Partisi MKYK Üyesi Mehmet GÜL, seçimlerin ülkemiz ve şehrimiz için hayırlı olmasını diledi. 

Editör: İzzet TUMAY