Beraberinde İYİ Parti Milletvekili aday adayı Yüksel Ercan ile birlikte Ağın İlçe Başkanlığına hayırlı olsun ziyareti ile halkla  buluşmak için ilçeyi ziyaret ettiklerini ifade eden İyi Parti Elazığ İl Başkan Yardımcısı Hasan Doğan, kendi iktidarlarında Ağın’ın kaderine terk edilmişliğine son vereceklerini ifade etti.   

‘’İSRAİL’E KISITLAMA DEĞİL İHRACAT YASAKLANMALI! ‘’İSRAİL’E KISITLAMA DEĞİL İHRACAT YASAKLANMALI!

y4
 Ağın ilçesinin ülkemizin değişik noktalarında hizmet eden başarılı devlet adamları, asker ve bürokratlar yetiştirdiğine dikkat çeken İyi Parti İl Başkan Yardımcısı Hasan Doğan, partilerinin bu güzel ilçeden güçlü bir destek alacağını vatandaşlarla yaptıkları görüşmelerden çok net olarak gördüklerini ifade etti.
 y2
İYİ Parti İl Başkan Yardımcısı Hasan Doğan ile birlikte Ağın İlçesini ziyaret ettiklerini ifade eden İyi Parti Milletvekili Aday Adayı Yüksel Ercan, ilçe ziyaretlerinin oldukça verimli geçtiğini belirterek şunları söyledi:
“’Sakin şehir’ ünvanlı şirin ilçemizin halkının bizleri bağrına basmalarını görmekten büyük mutluluk duyduk. İlçe başkanımız Mustafa Aydemir’in ne kadar sevilip sayıldığını, ilçe halkımızın kendisini bağrına bastığını gördük.  Tüm ülke sathında yaşanan problemlerin Ağın ilçesinde daha etkili olduğunu, hem vatandaşlarımızla hem de esnaflarımızla yaptığımız görüşmelerde bizzat şahit olduk. Bu problemlerin çözülmesi noktasında gerekli kurumlar nezdinde girişimlerde bulunacağız.  Ülkemiz, şehrimiz ile ilgili birçok konuda projemiz olduğu gibi Ağın ilçemiz için de projelerimiz var. İyi Parti iktidarında tüm bu projeler hayata geçecek ve Ağın ilçemiz yılların ihmalinden kurtularak cazibe merkezi olan bir ilçe haline gelecek.” Dedi.

y3
Ağın’ın sorunlarının giderilmesi noktasında kendisinin canla-başla çalışacağını ifade eden Ercan,  ilçe halkının kendilerine gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür etti.

y5
İyi Parti Elazığ İl Başkan Yardımcısı Hasan Doğan ile Milletvekili aday adayı Yüksel Ercan’ın ilçelerini ziyaretlerinden büyük mutluluk duyduklarını ifade eden İYİ Parti Ağın İlçe Başkanı Mustafa Aydemir, ilçe halkının sabırsızla İyi Parti iktidarını beklediğini dile getirdi

y6

Editör: Haber Merkezi