İyi Parti Elazığ İl Başkanlığında gerçekleştirilen programa İl Başkanı Servet Gürgözeler, Merkez İlçe Başkanı Aygün Akgül, ilçe başkanları, yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.

Hafta başında İyi Parti Genel Merkezine resmi müracaatı yaptıklarını ve bunu medya aracılığı ile kamuoyuna duyurduklarını ifade eden İyi Parti Milletvekili aday adayı Yüksel Ercan; “Bugün de bu kararımızı yuvamız olan İl Başkanlık binamızda, davaya gönül ve emek vermiş, ter akıtmış, ülkenin kurtuluşunu “İyi”lerin iktidarında görmüş siz değerli yol ve dava arkadaşlarımızla paylaşmak için karşınızdayız.” Dedi.

er2-2

Ercan konuşmasında şu  görüşlere yer verdi:

“Birliğin,  istikbalin, kendi kaynaklarıyla güçlenmenin ve kalkınmanın, ülke olarak birlikte kazanmanın yolunun İyi Parti’den geçtiğine inanan çok değerli dava arkadaşlarım,

Halkımızın yaşadığı mağduriyetlerin Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in liderliğinde İyi Parti’nin iktidarıyla son bulacağına yürekten inanan ve bunun için fedakârca çalışan teşkilat mensuplarımız,

İl, merkez ilçe, gençlik ve kadın kollarında önemli başarılara ima atan değerli başkanlarımız ve yönetim kurulu üyelerimiz,

Bu yolu; hakkın, adaletin, huzurun kısaca halkın yolu bilip, partimize güç veren değerli kardeşlerim,

Beni bu özel ve mutlu günümde yalnız bırakmayan eş, dost ve akrabalarım,

Basınımızın çok kıymetli mensupları,

Ve çok değerli misafirlerimiz ve aziz hemşerilerim,

İyi Parti Elazığ Milletvekili aday adaylığımızı siz değerli Elazığlı hemşerilerimle paylaşacağımız programımıza hoş geldiniz şeref verdiniz…

Bildiğiniz gibi pazartesi günü İyi Parti Genel Merkezimize resmi müracaatımızı yapmış ve bunu medya aracılığı ile siz hemşerimize duyurmuştuk.

Bugün de bu kararımızı yuvamız olan İl Başkanlık binamızda, bu davaya gönül ve emek vermiş, ter akıtmış, ülkenin kurtuluşunu “İyi”lerin iktidarında görmüş siz değerli yol ve dava arkadaşlarımızla paylaşmak için karşınızdayız.”

er4

“ŞEHRİN SORUNLARI DA ÇÖZÜM YOLLARINA DA VAKIFIM”

Geçmişte aldığı siyasi görevler ile Elazığ İl Genel Meclisi Üyeliği görevinden dolayı şehir merkezi ile tüm ilçe, belde ve köylerin problemlerine ve çözüm planlarına vakıf bir aday adayı olduğuna dikkate çeken Ercan,“Bir buçuk yıldan beri İyi Parti aday adayı olarak da hem şehir merkezi hem de ilçe ve belde ziyaretleri yaparak halkımızla bir araya geldik, gelmeye devam ediyoruz. Bir ayağımız Elazığ’da diğer ayağımız, gözümüz, kulağımız hemşerilerimizde ve onların taleplerinde” dedi.

er3-2

 “İLİMİZİN POTANSİYELLERİ YOK SAYILIYOR”

Elazığ’ın her ilçesi ile ayrı bir güzelliği bağrında taşıyan,  değişik yeraltı ve yer üstü kaynaklarına sahip, daha modern ve bilimsel işletildiğinde üstün verim alınacak tarım ve hayvancılık potansiyeliyle öne çıkan bir şehir olmakla birlikte, bu değerler işletilemediği için yeterli gelişim ve atılım yaşanmadığına dikkat çeken İyi Parti Milletvekili aday adayı Yüksel Ercan, “üç tarafı suyla çevrili bir coğrafyada 20 yıl boyunca bereketli ovalarımızı suyla buluşturamayan bir iktidarın bugünden sonra bu şehre vereceği herhangi bir hizmet olamaz.” Dedi.

“İŞSİZLİK, SUÇ ORANLARINA YANSIYOR”

MİLLETVEKİLİ EROL, GENÇLİĞİN SESİ OLDU MİLLETVEKİLİ EROL, GENÇLİĞİN SESİ OLDU

Sanayi ve tarımsal üretimce yeterli istihdam alanlarının oluşturulamamasının işsizliği artırdığını bunun da suç oranlarına yansıdığına dikkat çeken Ercan, “Elazığ olarak 20 yılda beri Ak Parti’ye en yüksek oranda destek vermesine rağmen bu desteğinin karşılığını alamadığı gibi bu süre içerisinde ülkemizi yöneten hükümet, tüm kurum ve kuruluşları amacından saptırmış ve onları kendine hizmet eden bir yapıya dönüştürmüştür.” dedi

“EHLİYET VE LİYAKAT  YOK SAYILDI”

Ülkemizin her alanda iyi yönetilmediğini, tüm kurum ve kuruluşların asli hizmetini yapamadığını, ehliyet ve liyakat yerine yandaş kültürünün hakim olduğunu hep birlikte görüp yaşadıklarını ifade eden Ercan, “Bu tablo karşısında, bu ülkeye sevdamızın bize yüklediği sorumluluk olan Türkiye’yi hak ettiği yere çıkarma görevimizin de farkındayız.” Dedi

“14 MAYIS KURTULUŞUN MİLADI OLACAK”

14 Mayıs seçimlerinin halkımızın yaşadığı problemlerden kurtulmanın miladı olacağını ifade eden Ercan; “O kutlu gün geldiğinde milletimiz,  haktan, adaletten, doğrudan ve dürüst olandan yana olacak. Yani milletimiz bizden, ‘İyi’lerden yana olacak ve bu Millet Allah’ın izniyle tarih yazacak. Bu tarihi sizlerle yazacağız. Bu tarihi Elazığlılar olarak yazacağız. Ve oy aldığı halde Elazığ’ı seçimden seçime hatırlayan zihniyete dur deyip artık evlerine göndereceğiz.” Dedi.

“DEĞİŞİMİN AYAK SESLERİNİ DUYUYORUZ”

Halkımızın değişim ve adil bir düzen özleminin 14 Mayısta son bulacağını dile getiren İyi Parti milletvekili aday adayı Ercan; “14 Mayıs, sizlerin sandık devrimiyle ülkeyi aydınlık yarınlara taşımanın miladı ve başlangıcı olacak.  iz geleceğiz ve her şey değişecek. Biz geleceğiz ve insanımız mutlu, ülkemiz güçlü olacak. Biz geleceğiz ve Türkiye iyileşecek.” Dedi.

İyi Parti’ye gönül veren ve partinin iktidarı için çalışan teşkilat mensuplarına teşekkür eden Ercan; “Böylesine bir iyilik hareketinde yer aldığınız ve bu değişimde “ben de varım” diyerek Genel Başkanımız Meral Akşener’in önderliğindeki İyi Parti saflarında bulunduğunuzdan dolayı teşekkür ediyorum. Bizler, bir buçuk yıl önce çıktığımız kutlu bir yolda bugün de sizlerin huzurlarınızda milletvekili aday adaylığımızı açıklayacak yeni bir sürece girmiş olduk. Rabbim bu kararımızı şahsımıza, şehrimize ve ülkemize hayırlı kılsın. Çıkmış olduğumuz şehre hizmet yolculuğunda bizleri muvaffak kılsın. İyilerin iktidarı için partimize aday adaylığı başvurusunda bulunan tüm arkadaşlarıma da başarılar diliyorum.  İnanıyorum ki yarın aday listeleri açıklandığında da yine el ele kol kola partimizin zaferi için çalışacak ve en iyi sonucu almanın mutluluğunu da birlikte yaşayacağız.” Dedi.

Editör: Haber Merkezi