Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Elazığ Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Murat AYGEN’e, yurtdışında yaşayan Elazığlılardan destek geldi. 

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Alparslan Türkeş Vakfı, Almanya Türk Federasyonu Fransa Türkiye Atlantik Bölge Başkanlığı yerel seçimler için MHP Adayı Murat AYGEN’i destekleme kararı aldı. 

Eski Ülkü Ocakları Başkanı ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Alparslan Türkeş Vakfı Başkanı Naim AYDOĞDU, Milliyetçi Hareket Partisi’nin önceki dönemlerden Elazığ’a önemli hizmetleri olduğunu anımsattı. AYDOĞDU yeni dönemde Elazığ için Doç. Dr. Murat AYGEN’in daha iyi hizmet yapacağına inandıklarını söyleyerek: “MHP geçmişte burada belediyeyi yönetti ve çok ciddi işler yapmıştı. her geldiğimizde Elazığ’da belediyenin yapmış olması gerektiği işlerin yapılmadığını görüyoruz. Elazığ halkı gerçekten bir değişim istiyor. bu değişimin de MHP notkasında olacağı kanaatindeyiz. Aday olan arkadaşımız samimi, dürüst ve geçmiş yöneticiliğinde de herkes yakından tanıyor. Halkla birlikte bu şehri yöneteceğine inanıyoruz.” Dedi. 

GÜR’DEN YURTBAŞI BELEDİYE BAŞKANI DOĞAN’A 'ZAM' TEPKİSİ! GÜR’DEN YURTBAŞI BELEDİYE BAŞKANI DOĞAN’A 'ZAM' TEPKİSİ!

Almanya Türk Federasyonu Üyesi Faruk Deniz, Murat AYGEN’in ahlaklı Şehre faydası olan ve liayakat sahibi bir aday olduğunu söylerken ve şehre faydasının olacağına inandığını kaydetti. 

DENİZ, “Murat Aygen şehir ve planlamanın kitabını yazmış, ahlaklı ve dürüst liyakat sahibi bir dava arkadaşımız. Ben bu şehirde bir dönüşüm gerçekleşirse bunun hayırlar geteiceğine inanıyorum. Murat hocam ve ekibi bu meselelere vakıf. Bu şehir gelişmiş şehirlerle kıyaslanınca ne kadar geri kaldığını görebiliyoruz. Elazığ bir köye dönüşmüş. Murat Aygen’e bir şans verilirse bence bir dahaki seçime kadar, elim kırılsaydı da oy vermeseydim demeyeceklerdir ben buna inanıyorum.” Dedi. 

Editör: İzzet TUMAY