ELAZIĞ’DA 'AÇIK HAVA SİNEMA GÜNLERİ' BAŞLADI ELAZIĞ’DA 'AÇIK HAVA SİNEMA GÜNLERİ' BAŞLADI


Ziver Holding Yönetim Kurulu Başkanı İş İnsanı Veysel Demirci, Ziver Holding’in kuruluşunun 26. Yıl dönümü münasebetiyle bir mesaj yayımladı.
 
Kurulduğu günden bugüne kadar birçok alanda başarılara imza atan Ziver Holding, Türkiye’nin iş ve istihdamı açısından adeta lokomotif görevi üstlenmektedir. İstihdama büyük katkı sunan Ziver Holding, ülkemiz için her türlü hizmeti asli vazifesi olarak görmekte ve geçmişte olduğu gibi gelecekte de hizmet ağını geliştirerek daha büyük başarılara imza atma ilkesiyle hareket etmektedir. Ülkemize sağladıkları hizmet ve istihdam ağıyla gurur duyduklarını ifade eden Ziver Holding Yönetim Kurulu Başkanı İş İnsanı Veysel Demirci; “Ziver Holding adı altında birleştiğimiz bu hizmet ağında siz değerli çalışanlarımız ile bu süreci kutlamak bizim için gurur kaynağıdır. Birlikte daha büyük başarılara imza atmak ümidiyle nice yıllara” dedi.
 
ZİVER HOLDİNG HAKKINDA
Ziver Holding temelleri 1970 yılında sayın Mehmet Ali Demirci tarafından atılmıştır. Veysel Demirci tarafından 1998 yılında şirketleşmiş olup 2016 yılında holdingleşme süreci tamamlanmıştır. Ziver Holding; taahhüt, inşaat, akaryakıt, havacılık, gıda, turizm ve sigorta olmak üzere birçok alanda faaliyet göstermektedir. Ziver Holding; İnşaat sektöründe edindiği bilgi ve tecrübenin verdiği güvenle taahhüt, inşaat, akaryakıt, havacılık, gıda, turizm ve sigorta sektörlerine yatırım yaparak ülkemizin kalkınma sürecinde üstüne düşen görevleri ve daha fazlasını layıkıyla yerine getirebilmek için sahip olduğu profesyonel ve dinamik kadrosuyla gece gündüz demeden durmaksızın çalışmalarına devam etmektedir. Grubumuzun lokomotif şirketi olan Ziver İnşaat; ulaştırma projelerinden baraj ve isale hattı projelerine, bina kompleks projelerinden endüstri tesislerinin alt yapı projelerine kadar üstlendiği her projeyi zamanında, istenilen kalitede ve öngörülen bütçede tamamlayarak sahip olduğu ilkelere sadakatle faaliyetlerine devam etmektedir. Kurulduğu günden bugüne taahhüt ve inşaat faaliyetlerini sürdürmekte olup endüstriyel tesisler, binalar, yol ve altyapı işleriyle sektörde aktif olarak rol almaktadır. Kaliteli iş gücü kaynağı ve geçmiş dönemlerdeki iş deneyimleri sayesinde ulusal çapta önemli projeler üstlenmiş ve bu alanda ülkemizin öncü firmalarından biri haline gelmiştir.
Ziver şirketler topluluğu farklı sektörlerde farklı iş alanları yaratmış, ülkenin ekonomik, sosyal ve kültürel gelişimine ve geleceğine katkı sağlamayı hedeflemektedir. Tüm iş süreçlerinde ve iş yapış modellerinde kalite, öncelikli kriter olmuş, kurum içine ve kamuoyuna mal olan her faaliyetin yansımasında kalite algısını temel alarak hareket etmektedir.
 
DEMİRCİ: HİZMET AĞI İLE ÇIKTIĞIMIZ YOLUN 26. YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLAMANIN HAKLI GURURUNU YAŞAMAKTAYIZ
Ziver Holding yönetimi ve çalışma arkadaşları adına büyük gurur duyduklarını söyleyen İş İnsanı Demirci; “Ülkemizin birçok ilinde geliştirdiğimiz hizmet ağı ile çıktığımız yolun 26. Yıl dönümünü kutlamanın haklı gururunu yaşamaktayız. Başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve değerli bakanlarımıza olmak üzere teşekkür ediyorum. Hizmet ve istihdam noktasında bize duydukları güveni zedelemedik ve üstüne daha büyük güven bağı oluşturduk. Her zaman ülkemiz ve devletimiz için var olmaya ve çalışmaya gayret edeceğiz. Şirketimizin 26. yılının kuruluş yıl dönümünü siz değerli yönetimimiz ve çalışma arkadaşlarımız ile kutlamak bizler için büyük bir mutluluk ve gurur kaynağı. Bu süreçte gösterdiğiniz özveri ve gayret için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bitlikte daha büyük başarılara imza atmak dileğiyle nice yıllara” dedi.

Editör: İzzet TUMAY