‘’ZİVER Holding olarak yapılan çalışmalarımızın çarpıtılmaması ve başta ülkemize vatandaşlarımıza yaptığımız hizmetlerin kamuoyuna yanlış lanse edilmemesi hususunda yönetimimiz tarafından doğru açıklamaya gidilmiştir’’ diyen ZİVER Holding Yönetim Kurulu Başkanı İş İnsanı Veysel DEMİRCİ, ‘’ Çeşitli yayın organlarının ve gazetecilerin tarafımıza yaptığı karalama ve iftira haberlerinin dikkate alınmamasını vatandaşımız ile paylaşmak istiyoruz.’’ dedi. 

Çeşitli yayın mecralarından yapılan karalama haberler nedeniyle Ziver Holding olarak tarafından doğru bilgilendirme ile kamuoyuna yapılan açıklama şöyle;

KARALAMALARA HUKUKUN İLKELERİ ÇERÇEVESİNDE CEVAP VERMEYE DEVAM EDECEĞİZ 

Kamuoyunun doğru bilgiyi yönetimimizden almasını istiyoruz. Çeşitli yayın organlarının ve gazetecilerin tarafımıza yaptığı karalama ve iftira haberlerinin dikkate alınmamasını vatandaşımız ile paylaşmak istiyoruz. Yaptığımız tüm çalışmalar devletimizin kontrolünde olup vatandaşımızın yararını gözetecek işleyişte sürdürülmektedir. Cumhuriyetimizin 100. Yılında ülkemizin kalkınması için milli projeler üreten, emekten yana, hak ve hukuka uygun çalışmalarını açık ve şeffaf şekilde sürdüren Ziver Holding’i kendisine malzeme etmeye çalışan yayın organlarına ve gazetecilere gerekli cevabı hukukun ilkeleri çerçevesinde vermeye devam edeceğimizin bilinmesini isteriz. Kamuoyuna saygı ile duyuruyoruz.  

Kurulduğu günden beri Ziver Holding Yönetimi olarak halkımıza hizmet, çalışanlarımıza iş, sevgili öğrencilerimize burs kapısı; hemşehrilerimize kara gün dostu, devletimiz için de onurlu bir vergi mükellefi olmuştur. Çeşitli yayın mecralarından yapılan karalama haberler nedeniyle Ziver Holding olarak tarafımızdan doğru bilgilendirme ile vatandaşımıza açıklama… 

YATIRIMLARI LAYIĞI İLE TESLİM EDİP KAMUYA SAĞLADIĞIMIZ KATKININ HAKLI GURURUNU YAŞAMAKTAYIZ  

ELAZIĞ’DA ‘KADINA YÖNELIK ŞİDDETLE MÜCADELE’ SEMİNERİ ELAZIĞ’DA ‘KADINA YÖNELIK ŞİDDETLE MÜCADELE’ SEMİNERİ

Başta Elazığ halkı olmak üzere tüm insanlarımızı mutlu ederken kimi sermaye düşmanı karanlık odakları da maalesef rahatsız etmiştir. “Çamur at izi kalsın” düsturu ile siyasi tercihlere atıfla sürekli iftira kampanyası yürüten bu odaklar adına “gazeteci” diyen ancak gazetecilikle uzaktan yakından alakası olmayan kişiler üzerinden iftira ve yalanlarına mütemadiyen devam etmektedir. Bugüne kadar her türlü ağır eleştiriyi dahi engin bir hoşgörü ve anlayışla karşılayıp yalan içerikleri muhatap almadık, bundan sonra da her ne kadar çirkinleşirlerse çirkinleşsinler onların kirli sözleriyle işimiz olmayacaktır. Sistematik bir şekilde kaleme alınarak çetelesi tutulan kamu yatırımları rekabetçi tekliflerle alınmış, kamunun tüm süreçlerine ulaşabildiği açık ve şeffaf ihalelerdir. Bu yatırımları layığı ile teslim edip kamuya sağladığımız katkının haklı gururunu yaşamaktayız. Çeyrek asırlık tecrübemizle var olmaya ve bir kısım odakları rahatsız etmeye devam edeceğiz.  Adına “haber” denilen bu yalan ve iftiralar karşısında bizi sevenlerin üzüldüklerini gördüğümüz için bu açıklamayı yapma durumunda kaldığımızın bilinmesini isteriz.  

HUKUKUN İLKELERİ ÇERÇEVESİNDE CEVAP VERMEYE DEVAM EDECEĞİMİZİN BİLİNMESİNİ İSTERİZ  

Gazetecilik gibi demokrasilerde ifade ve haber alma özgürlüğünün bayrak gemisi olan kutsal bir mesleği tetikçilik olarak kullanan basın özgürlüğünü iftira özgürlüğü olarak gören birtakım kişilerin adımızı ve markamızı kullanarak kendilerine karanlık ikballer hazırlamasına imkân vermemek için muhatap olmamaya devam edeceğiz. Kendisini gazeteci olarak tanıtan bir kısım kişiler ülkenin muasır medeniyet seviyesine çıkması için alt yapı ve üst yapı projeleri yapan Ziver Holding’e itibar suikastı peşindeler. Cumhuriyetimizin 100. Yılında ülkemizin kalkınması için milli projeler üreten, emekten yana, hak ve hukuka uygun çalışmalarını açık ve şeffaf şekilde sürdüren Ziver Holding’i kendisine malzeme etmeye çalışan kişilere sadece hukukun ilkeleri çerçevesinde cevap vermeye devam edeceğimizin bilinmesini isteriz. Kamuoyuna saygı ile duyururuz. 

Editör: İzzet TUMAY