AKP Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, katıldığı bir televizyon programında milletvekili maaşlarının yetersizliğinden şikayet etti.

Vatandaşların temel gıda ihtiyaçlarını karşılamakta zorlandığı dönemde, "Ayda 2 kilo et yiyorsak, yarım kilo yeriz" şeklinde öneride bulunan AKP Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, milletvekilliği maaşından dert yandı. Demirbağ, “Şu anda utanıyorum, danışmanlarıma bile borçlanmışım, maaşı bekliyorum. İçi giden, vicdanı olan bir insan o milletvekili maaşıyla milletvekilliği yapamaz. Çok zor" diye konuştu.

Yurttaşın alım gücünün düştüğü, temel ihtiyaçlarına dahi erişimde büyük sorunlarla karşı karşıya kaldığı ve artan gıda fiyatlarının ardından yoksullukla boğuştuğu dönemde, "Normal şartlarda ayda iki kilo et yiyorsak yarım kilo yeriz. Domatesi iki kilo yerine iki tane alırız" önerisinde bulunan AKP Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ da sıkıntıya düştü.

TURİSTİK TREN SEFERİ İPTAL! TURİSTİK TREN SEFERİ İPTAL!

Tv42’de yayınlanan Sümen Altı programında konuşan Demirbağ, büyük dağın büyük dumanının olacağını, paranın su gibi aktığını, vekil maaşlarının başka bir gelir olmazsa yetersiz olacağını söyledi. Demirbağ, "Şu anda utanıyorum danışmanlara bile borçlanmışım maaşı bekliyorum. Dışarıdan göründüğü gibi değil. İçi giden, vicdanı olan bir insan o milletvekili maaşıyla milletvekilliği yapamaz. Çok zor" açıklaması yaptı.

Editör: Haber Merkezi