AYGEN: AZİZ ŞEHİR VE HALKIMIZA HİZMET İÇİN HAZIRIZ AYGEN: AZİZ ŞEHİR VE HALKIMIZA HİZMET İÇİN HAZIRIZ

Yeniden Refah parti il Başkanı Ömer Ateş, 14 Mayıs milletvekili seçimlerinde partilerine verilen destekten dolayı teşekkür ziyaretlerinde bulundu. 

Sivrice, Baskil, Keban, Alacakaya ve Maden ilçelerini ziyaret ederek vatandaşlara görüşen ve esnaf ziyaretleri yapan Yeniden Refah Partisi Elazığ İl Başkanı Ömer Ateş, parti olarak Elazığ’da ciddi bir oy artışını yakaladıklarını, 28 Mayıs Pazar günü yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimleri için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açık ara kazanması için saha çalışmalarının ara vermeden devam ettiğini ifade etti. 

Elazığlı hemşerilerinin teveccühlerinden dolayı parti teşkilatıyla birlikte ilçelerimizden başlamak üzere teşekkür ziyaretlerine başladıklarını dile getiren Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Ömer Ateş şunları söyledi: “Yeniden Refah Partisi, 14 Mayıs seçimlerinde hem ülke genelinde hem ilimizde önemli bir çıkış yakalamış ve oy oranıyla birçok partinin önüne geçerek halkın umudu olduğunu göstermiştir. Partimizin ülke genelinde aldığı yüzde 3’e yakın oy, 6’lı masaya mensup dört partinin oyundan daha yüksek bir orandır. Yine ilimizde alınan yüzde 4’a yakın oy oranıyla, İyi Partinin aldığı oydan daha yüksek bir oydur. Halkımız Yeniden Refah’a bu yönelimi, partimizin ortaya koyduğu ilkeler ve ülke soranlarının çözümüne dair ortaya koyduğu projelerden kaynaklandı. Yeniden Refah Partisi, bu seçimlerde hem misyonuna ve milli görüşün tek temsilcisi olma gibi tarihin kendisine yüklediği sorumluluğa sadık kalmış hem de kendi logosu ve adaylarıyla seçimlere girerek milletimizin takdirini kazanmıştır. Yeni dönemde Cumhur İttifakının üyesi olarak ilimizin sorunlarını ve çözüm önerilerimizi başta Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan olmak üzere milletvekillerimizle TBMM’de dile getirip yakından takipçisi olacağayız.” 

28 Mayıs Pazar günü yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın güçlü bir oyla yeniden kazanması için saha çalışmalarını yürüttüklerini dile getiren Başkan Ateş, Yeniden Refah Partisi olarak tüm teşkilat mensuplarımızla pazar günü yapılacak seçimlerde Cumhurbaşkanı  Erdoğan’ın zaferi için gayret gösterdiklerini ve bunun zaferle sonuçlanacağına inandıklarını söyledi. 

Editör: Haber Merkezi