OTOMOBİL ŞARAMPOLE UÇTU, AYNI AİLEDEN 7 KİŞİ YARALANDI OTOMOBİL ŞARAMPOLE UÇTU, AYNI AİLEDEN 7 KİŞİ YARALANDI

Malatya - Hekimhan - Sivas arasında ki kuzey - güney aksında bölünmüş yol bütünlüğünü sağlayan Tohma Köprüsü hakkında paylaşım yapan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir URALOĞLU’ndan ZİVER Holding’e takdir dolu sözler geldi. 

Yaptığı önemli çalışmalarla büyük başarılara imza atam ZİVER Holding’in yapımını üstlendiği hem kara yolu hem de demir yolu ulaşımını sağlayan proje olan "Tohma (Şehit Gaffari Güneş) Köprüsü" ile ilgili şahsi sosyal medyasından paylaşım yapan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir URALOĞLU, bölünmüş yol bütünlüğünü sağladıklarını ifade ederek, Malatya - Hekimhan - Sivas arasındaki kuzey - güney aksında bölünmüş yol bütünlüğünü sağlayan Tohma Köprüsü hakkında ZİVER Holding yapım işi takdir etti.  

Malatya - Hekimhan - Sivas arasındaki kuzey - güney aksında bölünmüş yol bütünlüğünü sağlayan Tohma Köprüsü hakkında paylaşım yapan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’ndan Ziver Holding yapım işi takdir edildi. 

DEMİRCİ: ZİVER HOLDİNG OLARAK BÜYÜK BİR ONUR DUYDUK 

ZİVER Holding Yönetim Kurulu Başkanı İş İnsanı Veysel DEMİRCİ; “Ülkemizde Kuzey Marmara’dan sonra ikincisi olarak yapılan ve Bölgemizde ise ilk kez İtme Sürme yöntemiyle yapılan TOHMA Köprüsü’nü yapmaktan Ziver Holding olarak büyük bir onur duyduk.Ülkemizde Kuzey Marmara’dan sonra ikincisi olarak yapılan ve Bölgemizde ise ilk kez İtme Sürme yöntemiyle yapılan TOHMA Köprüsü’nü yapmaktan ZİVER Holding olarak büyük bir onur duyduk. Dünyada iki tane aynı anda büyük depremleri geçirmesine rağmen maşallah dim dik ayakta kalarak projenin sağlamlığı doğa tarafından da ayrıca test edilmiş oldu. Bu yatırımları bölgemize kazandırdığınız için başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve siz değerli ekibine sonsuz teşekkürler ediyoruz” diye konuştu. 

Editör: İzzet TUMAY