Akçakiraz Belediye Başkanı İbrahim  ORMANOĞLU hızlı başladı. Başkan  ORMANOĞLU, 22 Nisan pazartesi gününden itibaren Akçakiraz’da lise öğrencilerine halk otobüslerinin ücretsiz olduğunu açıkladı…

AV. ERDOĞAN’DAN ‘IBAN’ UYARISI! AV. ERDOĞAN’DAN ‘IBAN’ UYARISI!

Akçakirazlı vatandaşların büyük bir teveccühüyle Belediye Başkanı seçilen İbrahim  ORMANOĞLU, vaatlerini birer birer gerçekleştirmeye başladı. Seçim dönemi Elazığ’da lise eğitimi gören Akçakirazlı öğrencilere söz veren Başkan Ormanoğlu sözünü tuttu ve 22 Nisan Pazartesi gününden itibaren Akçakiraz’da lise öğrencilerine halk otobüslerinin ücretsiz olduğunu duyurdu.

4B1Ef651 2C18 4Aeb A460 22D1B2271Eca
“ÖĞRENCİLERİMİZİN HER ZAMAN YANINDA OLACAĞIZ VE ZORLUKLARIN ÜSTESİNDEN HEP BERABER GELECEĞİZ!”

Uzun yıllar boyunca öğretmenlik yaptığını hatırlatarak açıklamalarda bulunan Akçakiraz Belediye Başkanı İbrahim  ORMANOĞLU, Akçakiraz’da eğitim ve öğretim gören tüm gençlerin yanında olduklarını belirterek şunları söyledi; “Bilindiği üzere ülkemizde geçinmek günden güne zorlaştı. Bende seçim döneminde öğrencilerimize ulaşımı ücretsiz yapacağız diyerek söz vermiştim. Çok şükür bugün verdiğimiz sözü gerçekleştirdik ve 22 Nisan Pazartesi gününden itibaren lise öğrencilerimize ulaşımı ücretsiz yaptık. Bununla da kalmayacağız ve öğrencilerimiz için daha birçok sürprizimiz olacak. Bizler öğrencilerimizin ve Akçakiraz beldemizde yaşayan tüm hemşehrilerimizin her zaman yanında olacağız. Seçim dönemi gittiğim tüm yerlerde “Birlikte Başaracağız” diyordum. Şimdi ise “Akçakiraz’ı Hep Birlikte Kalkındıracağız” diyorım ve tüm hemşehrilerime teşekkürlerimi sunuyorum.” Diye konuştu.

0Fab02Ba 4862 42Fd 8A5F Bd61186E0516

Editör: İzzet TUMAY