Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Kurban Bayramı dolayısıyla görevi başında bulunan belediye personelini ziyaret ederek bayramlarını kutladı.    

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın ilk durağı, Elazığ Belediyesi Otobüs Hareket Amirliği oldu. Personelin Kurban Bayramı'nı kutlayan Başkan Şerifoğulları, Elazığ için gösterdikleri üstün gayretten dolayı kendilerine teşekkür etti. Başkan Şerifoğulları daha sonra, Elazığ Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’nde bayramın birinci günü de görevi başında olan İtfaiye personelleri ile bir araya geldi. Başkan Şerifoğulları, özverili çalışmaları ile gece gündüz demeden fedakarca mesai halinde olan personelin bayramını kutlayarak moral verdi. Başkan Şahin Şerifoğulları Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ziyareti kapsamında, görev başındaki personele kolaylıklar dileyerek bayramlarını kutladı. Zabıta Müdürlüğü personelleri ile de bir araya gelen Başkan Şerifoğulları, şehrimizde huzur ve esenliğin sağlanması konusunda önemli görevler üstlenen personelin Kurban Bayramı’nı tebrik ederek, çalışmalarında kolaylıklar diledi.  

vlcsnap-2023-06-28-19h10m27s609

Ziyaretlerin ardından değerlendirmede bulunan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, “Bayramları bayram yapan kardeşlik bağlarımız, dayanışma ruhumuz, birlik ve beraberliğimizdir. Her bayram olduğu gibi kimsesizlerin kimsesi olmak, yetim ve öksüzlere tebessümde bulunmak, sıla-i rahim ziyaretleri yapmak, her vatandaşın olduğu gibi bizlerin de görevi. Bayramları, milli ve manevi değerlerimizi yitirmeden idrak etmeye çalışıyoruz. Bütün hemşehrilerimizin mübarek Kurban Bayramı‘nı tebrik ediyor, bütün İslam alemine hayırlar getirmesini temenni ediyorum.” dedi.  

vlcsnap-2023-06-28-19h10m14s559

ELAZIĞ'DAKİ CİNAYETLE İLGİLİ 2 TUTUKLAMA ELAZIĞ'DAKİ CİNAYETLE İLGİLİ 2 TUTUKLAMA

Elazığ Belediyesi personelinin bayramda da görev başında olduğunu ifade eden Başkan Şerifoğulları, “Elazığ Belediyesi her bayram olduğu gibi hemşehrilerimizin huzur ve güven içerisinde bayramı idrak edebilmeleri adına, bayram öncesi önemli çalışmalar gerçekleştirmişti. Kurban Bayramı’nın birinci gününde de nöbetçi birimlerimizle bir araya gelerek bayramlaştık. Personelimiz, hemşehrilerimizin güvenli ve konforlu bir bayram geçirebilmeleri adına görevlerinin başında.” diye konuştu.  

11 ana başlıkta 100 proje kapsamında hayata geçirilecek olan altyapı çalışmalarının bütün hızıyla devam ettiğini kaydeden Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, “Göreve geldiğimiz günden itibaren şehrimizin sorun ve sıkıntılarını asgariye indirebilme, şehrimize vizyon katabilecek projelerimizi hayata geçirebilme adına gece gündüz demeden ekiplerimizle birlikte mesai mefhumu gözetmeden çalışıyor ve gayret ediyoruz. Vizyon projelerimizi hızla hayata geçiriyoruz. Özellikle şehrimizin en büyük sorunlarından bir tanesi olan altyapı çalışmalarımız bütün hızıyla devam ediyor. Bu anlamda hemşehrilerimzden biraz daha sabırlı olmalarını istiyoruz. Şehrimizin 40 yıllık problemi olan altyapı sorununu çözüme kavuşturduğumuz takdirde, inşallah çok daha sağlıklı içme suyu hatlarından kaliteli sularımızı içeceğiz. Ayrıca yağmurlama hatlarımızı artırarak, kanalizasyon olmayan bölgelerimize kanalizasyon hatlarımızı götürüyoruz. Altyapı çalışmalarımızın tamamlanmasıyla birlikte üstyapıda güzel hizmetlerimizi hemşehrilerimize sunmaya devam edeceğiz. Şehrimize kazandırdığımız meydanlar, parklar, bahçeler, Harput’umuzda hayata geçirdiğimiz vizyon çalışmalar şehrimizi daha yaşanabilir, müreffeh ve kalkınmış bir şehir haline getiriyor. Bizler de görev süremiz boyunca bu anlayışla çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz” dedi. 

 
 

Editör: Haber Merkezi