İzzet TUMAY - Elazığ’ın Baskil ilçesinde merkez Cumhuriyet ve Canbeyler Mahallesi ile Odabaşı’nda yaşanan kanalizasyon sorunu devam ederken, bu duruma tepki gösteren Cumhuriyet Halk Partisi Baskil İlçe Başkanı Naim ODABAŞI, ‘’21. Yüzyılda bu ayıp herkese yeter!’’ Dedi.
Konuyla ilgili olarak Gazeteniz TURAN’a konuşan Başkan Naim ODABAŞI, Merkez Cumhuriyet ve Canbeyler Mahalleleri’nde belli bölgelerde, Odabaşı’nda ise tamamen kanalizasyonun olmadığını belirterek, ‘’21. yüzyılda böyle bir sorun yaşanması ve bu soruna hala bir çözüm bulunmaması gerçekten düşündürücü. Bugün Baskil ilçe merkezinde ve Odabaşı’nda hala foseptik çukurları kullanılıyor.

KARATAŞ; “MEMURA VERİLEN SÖZLER TUTULSUN” KARATAŞ; “MEMURA VERİLEN SÖZLER TUTULSUN”

-6

Baskil ilçesine bağlı altı kanalizasyonsuz mahalleden biri de Odabaşı. Bu mahallemizin bir sorunu da kanalizasyon yok. Cumhuriyet Mahallesi, Canbaylar Mahallesi, Odabaşı Mahallesinde kanalizasyon yok. Bu foseptik çukurları da bulaşıcı hastalıklara sebep olacaktır. Bugüne kadar herhangi bir çalışma yapılmamış, kanalizasyonlar doğru dürüst yapılmamış. İlçemizin Canbeyler ve Cumhuriyet Mahalleleri, ki bunlar merkez mahalleler, bu mahallelerde kanalizasyon, alt yapı yok. Baskil'de her ne hikmetse çocukluğumuzdan bugüne hiçbir değişiklik yok.’’ Dedi.
 

Editör: İzzet TUMAY