Öncelikle malumunuz olduğu üzere siyasi arenadaki çekişmelerin demokrasi terbiyesini zorladığı bir süreç içerisinde, ülkemiz hızla yerel bir seçime doğru yol almaktadır. Üslubun ve hatırın göz ardı edilmemesi temennisiyle, bulundukları seçim bölgelerinde geleceği inşa edecek olan her adaya şimdiden başılar dilerim. 
Değerli okurlar size bu yazımda kendi belde belediyesine katma değer katacak ve geleceğin belde belediyesi görselini inşa edeceğine yürekten inandığım bir aday figürünü tanıtmak isterim.
Pek tabidir ki bu seçim sürecinde, daha önce belediye başkanı olsun veya olamasın adayların kendilerini seçmene tanıtımı kadar, geçmişte yapmış oldukları; sosyal, iktisadi ve kültürel çalışmalar da eldeki artı veriler olarak seçmen tarafından kullanılacaktır. 
Söz konusu Akçakiraz Belde Belediyemizin seçim sürecine geldiğimiz de ise İbrahim Ormanoğlu Hocamız gayet mütevazı bir duruşa sahip olmasının yanı sıra bilgi ve birikimleriyle beldesini belediyecilik anlamında ihya edeceğine yürekten inanmaktayım. Yine inanıyorum ki şahsı belde belediyesinin bütün problemleriyle hemhal olacak ve beldesinin seçmenlerine karşı seçildikten sonra her konuda da kapısı açık olacaktır. Enaniyetten uzak samimiyet odaklı belediyeciliğin Akçakiraz Belde Belediyesinde inşa edilmesinde öncü olacağına da hiç şüphe yoktur.  
İbrahim Hocamızın şehrimize konum itibariyle en yakın olan Akçakiraz Belde Belediyesini hak ettiği konuma ulaştırmaya yönelik projelerini de gayet akla ve mantığa yakın bulmaktayım. Zira uçuk şeylerden ziyade seçmenin zaruri ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak, geleceğe dair yatırım yapmak gerekir. İbrahim Hocamızın da bu doğrultu da belediyeciliğin asli görevlerini hiçbir zaman için unutmayacağına gönülden kaniyim. Kendisine amiyane bir tabirle artık bu son düzlük de başarılar diliyorum ve umarım her şey Allah’ın izniyle istediği gibi olur.
Sağlıkla Kalınız…