Bitlis'in Tatvan ilçesinde, farklı illerden ve ülkelerden kuaför, berber ile güzellik salonu işletmecisinin katılımıyla düzenlenen 'Sektörün Enleri Ödül Gecesi' programında, yaklaşık 200 kuaför, berber ve güzellik salonu işletmecisine plaket takdim edildi.

TURİSTİK DİYARBAKIR EKSPRESİ ELAZIĞ’DA MOLA VERDİ! TURİSTİK DİYARBAKIR EKSPRESİ ELAZIĞ’DA MOLA VERDİ!

Programda sektörde en iyiler arasında yer alan katılımcılara ödüller verildi. Programı organize eden Hüseyin Yüksel, bu programı ilçede düzenlemenin gururunu yaşadıklarını belirtti.

Bitlis'in Tatvan ilçesinde, farklı illerden ve ülkelerden kuaför, berber ile güzellik salonu işletmecisinin katılımıyla "Sektörün Enleri Ödül Gecesi" programı düzenlendi.
Fuar Kongre Merkezi'nde düzenlenen programda, farklı illerden ve İran, Azerbaycan, Gürcistan ile Almanya'dan gelen yaklaşık 200 kuaför, berber ve güzellik salonu işletmecisi ve oda başkanlarına plaket takdim edildi.

4102C58D Be6D 4B0D 8653 B13A4C4Eac71

ELAZIĞ’DA HİZMET VEREN YASİN AKBAL DÜZENLENEN BU GECEDE ÖDÜL ALDI… 
Elazığ’da yaklaşık 14 yıldır müşterilerine hizmet veren işletme sahibi Yasin Akbal Bitlis’te düzenlenen bu önemli etkinlikte başarısını taçlandırarak ödül sahibi oldu. Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Yasin Akbal; “Bunu her zaman söylüyorum, çıraklığını yapmadığın işin ustası olamazsın. Ben 14 senedir Elazığ’da vatandaşlarımıza hizmet veriyorum. Ekip arkadaşlarımla birlikte bu işi hakkını vererek yapıyoruz. Bitlis’te düzenlenen bu etkinlikte Hüseyin Yüksel bey tarafından ödüllendirirdik. Geçtiğimiz aylarda Elazığ’da da ödül almıştık. İlimizi en iyi şekilde temsil etmeye devam ediyoruz ve edeceğiz de. İlerleyen günlerde yeni projelerde rol alacağım, bunun müjdesini de şimdiden sizlerle paylaşmak istedim. Elazığ’da bu işi hakkıyla yapan birçok sanatkâr ustamız var hepsininde emeğine sağlık. Ben bu etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ederim.” Diye konuştu.

Editör: İzzet TUMAY