BASKİL ‘ÖLÜM’ YOLU! BASKİL ‘ÖLÜM’ YOLU!

Elazığ’a ve bölgeye sağlık alanında uzun yıllar hizmet veren ve depremlerin ardından aldığı ağır hasar nedeniyle yıkımı yapılan eski Sigorta Hastanesi’nin yerine yapılması planlanan Sağlık Kampüsü ile ilgili meraklı bekleyiş sürüyor.

Bölge halkının kampüsün yapımı ile ilgili meraklı bekleyişi devam ederken, yurttaşlar kampüsün yapılmasının bölgeye ciddi katkı sağlayacağını belirterek, kampüsün yapılıp hizmete açılmasını dört gözle beklediklerini ifade ettiler.


VEKİL KELEŞ, MÜJDEYİ TURAN ARACILIĞIYLA DUYURMUŞTU…

15 Ağustos 2023 tarihinde Gazeteniz TURAN’a konuyla ilgili özel açıklama yapan AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol KELEŞ, eski Sigorta Hastanesi’nin yerine yeni bir Sağlık Kampüsü yapılacağı müjdesini vermişti. Milletvekili Erol KELEŞ, yıkılan hastanenin yeri ile ilgili Sağlık Bakanı ile görüştüğünü belirterek, ‘’Sağlıkla ilgili önümüzde duran bir başka konuda eski sigorta hastanesinin yeri. Burayı da sayın bakanımızla konuştuk ve mutabakata vardır. Biz burayı da İl Sağlık Müdürlüğü’ne bağlı bir şehir içerisinde farklı bölgelerde dağınık bulunan bazı birimlerini toplayıp orada bir ‘Sağlık Kampüsü’ olarak hizmete açılacak. Bu kampüsün kazandırılması o bölgeye ciddi anlamda canlılık kazandıracağını düşünüyorum. Bu konuyla ilgili çalışmalarımızın hızla devam ettiğini de siz değerli TURAN Gazetesi aracılığıyla kamuoyuna duyurmuş olduk.’’ İfadelerini kullanmıştı.

Editör: İzzet TUMAY