Beklenmedik düşüşle son 6 ayda en düşük seviyelere inen Brent Petrol, 94 Dolar’a kadar gerilerken, iç piyasada akaryakıtta istenen ve beklenen indirim bir türlü gerçekleşmiyor…
BRENT PETROL DÜŞÜŞE GEÇTİ AMA?..
Dünyada yaşanan ekonomik gelişmelerin ardından Rusya-Ukrayna Savaşı’nın etkisiyle rekor seviyelere yükselen Brent Petrol düşüşe geçti. Brent Petrol’deki düşüş akaryakıt fiyatlarında da indirimi beraberinde getirdi. Araç sahipleri, petroldeki düşüşü yakından takip etmeye devam ediyor. Son 1 Hafta’da yüzde 10 civarında kayıp yaşayan Brent Petrol fiyatları, pompa fiyatlarını da aşağı çekti.  Yaşanan bu sert düşüşün ardından motorine ve benzin fiyatlarında indirim yapıldı...

ELAZIĞ’DA ZİNCİRLEME TRAFİK KAZASI: 1 YARALI ELAZIĞ’DA ZİNCİRLEME TRAFİK KAZASI: 1 YARALI

01-FOTO1- AKARYAKIT
ELAZIĞ’DA BENZİN HÂLÂ 20 TL’NİN ÜSTÜNDE!..
Beklenmedik düşüşle son 6 ayda en düşük seviyelere inen Brent Petrol’deki gerilemeye rağmen, iç piyasada akaryakıtta istenen ve beklenen indirim bir türlü gerçekleşmiyor. Vatandaşlar da Brent Petrol’deki artış esnasında her gün düzenli olarak yapılan zamlar gibi aynı doğrultuda ir.ndirimin neden yapılmadığını sorup duruyorlar.
Pompaya tam olarak yansıtılmayan düşüşler neticesinde; 7 Ağustos 2022 tarihi itibariyle benzine 2,23 TL, motorine ise 1,15 TL indirim geldi.
Yapılan indirimin ardından Elazığ’da Benzin’in Litre fiyatı 20 TL 55 Kuruş olurken, Motorin’in Litre Fiyatı ise 23 TL 86 Kuruş’a geriledi.

Editör: Haber Merkezi