İzzet TUMAY - Uzun bir tarihi geçmişe sahip Hacı Nazmi Camisi’nin duvarlarına kimliği belirsiz kişi veya kişilerce sprey boyayla yazılan yazılar tepki çekti… 
Elazığ Olgunlar Mahallesi’nde bulunan Hacı Nazmi Camisinin hali görenlerin vicdanını sızlatıyor. Depremde aldığı ağır hasar neden gösterilerek minaresi ve bir kısmı yıkılan caminin kalan kısmının duvarlarına yazılan yazılar ve ortaya çıkan virane görüntü tepki topluyor.
Uzun bir geçmişe sahip Hacı Nazmi Camisi’nin duvarlarına kimliği belirsiz kişi veya kişilerce sprey boyayla yazılan yazılar tepki çekti. Caminin duvarlarına yazı yazılmasının büyük bir saygısızlık olduğunu belirten vatandaşlar, yetkililerden önlem alınmasını istedi. 

İÇİLEBİLİR SU KANALİZASYONA BAĞLANDI! İÇİLEBİLİR SU KANALİZASYONA BAĞLANDI!

Cad
Gazeteniz TURAN’a konuşan Olgunlar Mahallesi sâkinlerinden Nazmi KERTİL; ‘’Bu mahallenin bir genci olarak cami duvarının böyle kirletilmesi beni üzüyor. Gençler olarak böyle olaylarda daha duyarlı ve dikkatli davranmamız gerekiyor. Yetkililerden isteğimiz caminin duvarlarındaki bu ayıbın bir an önce kaldırılıp, yazıların silinmesini istiyoruz.’’ Diye konuştu.

Editör: İzzet TUMAY