GÜRSEL EROL'DAN  CHP GENEL BASKANI ÖZGÜR ÖZEL'E TEŞEKKÜR ZİYARETİ GÜRSEL EROL'DAN  CHP GENEL BASKANI ÖZGÜR ÖZEL'E TEŞEKKÜR ZİYARETİ

AK Parti’de yaklaşan 31 mart yerel seçimleri öncesi belediye başkan adaylarını belirleme çalışmaları hız kazandı.

Çalışmalar kapsamında il heyetleriyle görüşmelerini sürdüren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN, perşembe günü Elazığ heyetini dinleyecek.  Cumhurbaşkanı ERDOĞAN başkanlığında gerçekleştirilecek aday belirleme adına önem taşıyan toplantı için Ak Parti Milletvekilleri Prof. Dr. Erol KELEŞ, Ejder AÇIKKAPI ve Mahmut Rıdvan NAZIRLI, AK Parti İl Başkanı Şerafettin YILDIRIM, MKYK üyeleri Av. Ömer SERDAR ve Mücahit YANILMAZ, Merkez İlçe Başkanı Hasan ÇALIŞKAN, İl Kadın Kolları Başkanı Burcu TÜVER, Gençlik Kolları Başkanı Emre Burak KÜRÜM ile İl genel Meclisi Başkanı İbrahim ŞERBET Genel Merkeze çağrıldı. 

Cumhurbaşkanı ERDOĞAN’ın, heyet üyelerine Elazığ merkez ve ilçe Belediye başkan aday adayları için kanaatlerini soracak, değerlendirmelerini dinleyeceği öğrenildi. Bu görüşmelerden çıkan sonuç, il ve ilçe belediye başkanlarının belirleneceği son toplantı olacağı ve adayların 5 ocak tarihinde toplu olarak açıklanacağı öğrenildi. 

Editör: İzzet TUMAY