Basketbol Süper Ligi’nde küme düşen ve 2022-2023 Sezonu’nda Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde mücadele edecek olan Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığ İl Özel İdaresi SK Transfer’de 7. İmzasını Urla Belediyesi Gençlik Spor Kulübü forması giyen Niray Sena ARAL’a attırdı…

ELAZIĞ POLİSİ 'UYUŞTURUCU TACİRLERİNİN' İFLAHINI KESİYOR! ELAZIĞ POLİSİ 'UYUŞTURUCU TACİRLERİNİN' İFLAHINI KESİYOR!

BELİRSİZLİKTEN SONRA SERİ İMZALAR!..
Transfer Dönemi’nde bir süre yaşanan belirsizliklerin ardından seri bir şekilde transfer çalışmalarına başlayan Bordo- Beyazlı Kulüp Elazığ İl Özel İdaresi Spor Kulübü 7. Transferi’ni de açıkladı.
Önceki hafta İlknur YILDIZHAN, Ecem KAZAR, Yaren GÜNDÜZ,  Şenay Şale SARISOY, Hilal ERTAŞ, Sevda Esenler TUNÇLUER’i kadrosuna katan Elazığ İl Özel İdare Kadın Basketbol Takımımız, dış transfer çalışmaları kapsamında son olarak Urla Belediyesi Gençlik Spor Kulübü forması giyen Niray Sena ARAL’ı renklerine bağladı.

01-FOTO-1-        Sevda Esenler TUNÇLUER

02-FOTO-2-       NİRAY SENA ARAL
 RESMÎ SÖZLEŞME İMZALADI
Yeni sezonda Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde mücadele edecek olan Elazığ İl Özel İdare SK, dış transfer faaliyetleri doğrultusunda 7. imzasını attırdı. Urla Belediyesi Gençlik Spor Kulübü forması giyen Niray Sena ARAL ile her konuda anlaşma sağlayarak resmî sözleşme imzalatan İl Özel İdare Spor Kulübü’nden transfere ilişkin yapılan açıklamada; “Son olarak Urla Belediyesi Gençlik Spor Kulübü’nde forma giyen Niray Sena ARAL’ı kadromuza kattık. Kariyerinde Nesibe AYDIN, Çankaya Üniversitesi, Orduspor, Mardin BŞB gibi takımlar da bulunan Niray Sena ARAL’a Bordo-Beyazlı formamız altında başarılı bir sezon diliyoruz” denildi.

Editör: Haber Merkezi