Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Nisan Ayı Meclis Toplantısı Meclis Başkanı Sedat Karataş başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Mücahit Yanılmaz, Başkan İdris Alan ve Meclis üyeleri katıldı.

KARATAŞ: “ÇALIŞMALARIMIZA DEVAM EDECEĞİZ”

Toplantının açılış konuşmasını yapan Meclis Başkanı Sedat Karataş, “ETSO olarak bu süreçte yerel ve ulusal düzeyde üyelerimizin ve sektörlerimizin çıkarlarını temsil etmeye devam edeceğiz. Yine orada olarak seçim dönemi ve sonrası ekonomik istikrarı korumak, iş dünyasına güven vermek ve ilimiz iş dünyasını ileri götürmek adına da çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bu vesile ile 14 Mayıs’ta yapılacak olan genel seçimlerin ülkemize, şehrimize ve iş dünyamıza hayırlar getirmesini temenni ediyorum.” dedi.

ELAZIĞ’DA TRABZON HURMASI FİDAN DAĞITIMI GERÇEKLEŞTİ ELAZIĞ’DA TRABZON HURMASI FİDAN DAĞITIMI GERÇEKLEŞTİ

ALAN: “BAŞIMIZ VE GÖZÜMÜZ ÜZERİNDE YERLERİ VAR”

ETSO Başkanı İdris Alan da konuşmasında Elazığ ekonomisi için atılması gereken adımlarla ilgili yayınladıkları manifestoya destek verenlere teşekkür ederek, “İlk defa Memleket Partisi Elazığ 1. Sıra Milletvekili Adayı Ömer Kan beyefendi bizi televizyonda gündeme getirdi. Sayın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanının Manifestosunu destekliyoruz. Bu manifestoyu biz iktidara geldiğimizde yapacağız taahhüdünde bulundu. Ben kendilerine teşekkür ediyorum. Birde kıymetli milletvekili adayımız Sayın Mücahit Yanılmaz beyefendi meclisimize katılıp bu manifesto ile ilgili açıklama yapacak. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Elazığ’daki tüm parti adayları seçim süreci boyunca istedikleri an konferans salonunu istedikleri an meclis salonunu açarız. Bizim tüm adaylara kapımız açık. Manifestomuz ile ilgili kim açıklama yaparsa kim taahhütte bulunursa söz verirse başımız ve gözümüz üzerinde yerleri var. Bu bağımsız adaylar içinde geçerli ilimizdeki tüm adaylar içinde geçerli. İstedikleri an konferans ve meclis salonumuzu kendilerine açarız. Burada yanlış anlaşılma ve algı olmasın.” diye kaydetti.

AK Parti Milletvekili Adayı Mücahit Yanılmaz da, şehrin önünü açacak en önemli unsur yatırımcının kazanmasından memnun olmak olduğunu kaydederek, “Elazığ Gaziantep’teki sanayi bölgesi kadar sanayi oluşturmalı, ihracat kadar ihracat oluşturmalı, üretim kadar üretim oluşturmalı. Biz hedefimizi büyük koyduğumuzda ufkumuzda, yatırımlarımızda o kadar büyük olur. Bu güne kadar Elazığ Belediye Başkanı sıfatımla yerel bazda elimizdeki imkanlarla yatırımcılarımıza yardımcı olmaya çalışıyordum. Şimdi Allah nasip eder 14 Mayıs’ta milletvekili olursak bundan sonra global bazda yatırımcılarımıza yardımcı olacağız.” ifadelerinde bulundu.

Editör: Haber Merkezi