Karşıyaka maçındaki saha olayları nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, ES Elazığspor'a 1 maç seyircisiz oynama cezası verdi. 

TFF 3. Lig 1. Grubun 34. haftasında sahasında konuk ettiği Karşıyaka'ya 4-0 yenilen ve bu maçtaki taraftarlarının neden olduğu çirkin - kötü tezahürat eylemi nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna sevk edilen Entegre Solar Elazığspor'un cezası belli oldu. Kurul, bordo-beyazlı ekibe 1 maçı kendi sahasında seyircisiz oynama ve 5 bin 250 lira para cezası verdi. Buna göre bordo-beyazlılar yeni sezonda iç sahada oynayacağı ilk maçı seyircisiz oynayacak. 

ELAZIĞSPOR PFDK’YA SEVK EDİLDİ ELAZIĞSPOR PFDK’YA SEVK EDİLDİ

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun 25 Mayıs 2023 tarih ve 66 sayılı toplantısında aldığı karar şöyle; ''Entegre Solar Elazığspor Kulübünün, 20 Mayıs 2023 tarihinde oynanan Entegre Solar Elazığspor-Karşıyaka TFF 3. Lig 1. Grup müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi kulüp olduğu müsabakada 6. kez gerçekleştirilmesinden dolayı 1 resmi müsabakayı kendi sahasında seyircisiz oynama ve 5 bin 250 lira para cezası ile cezalandırılmasına karar verilmiştir.'' 

Editör: Haber Merkezi