Elazığ’da başta alışveriş merkezleri olmak üzere tüm çarşı, pazarda yaklaşan Ramazan ayı nedeniyle ciddi manada bir hareketlilik olması beklenirken, yaşanan ekonomik krizin Ramazan alışverişlerine olumsuz yansımaması umut ediliyor.
Vatandaşların Ramazan nedeniyle alışveriş telaşına kapılması piyasalarda ciddi manada bir hareketliliğe neden olurken, bu hareketlilik beklentisi en çok esnafları mutlu ediyor. Ancak yaşanan ekonomik kriz nedeniyle alım gücü düşen yurttaşların eskisi gibi alışverişe yoğunlaşmayacağı endişesine neden oluyor.

TURAN YAZDI, AÇIKKAPI GECİKEN SÖZÜNÜ TUTTU! TURAN YAZDI, AÇIKKAPI GECİKEN SÖZÜNÜ TUTTU!

-78
Vatandaşların alışveriş telaşının yarattığı yoğunluğun en bariz örneğinin ise Kapalı Çarşı’da yaşanacağı umut ediliyor. Başta hurma olmak üzere birçok gıda maddesine yoğun ilgi beklentisi Kapalı Çarşı esnafına umut oluyor. Ramazan ayına sayılı günler kala vatandaşların çarşı pazara hücum etmesi durumunda satışlarda ciddi manada bir artışa neden olacağını ifade eden esnaflar, piyasalardaki bu beklentinin önümüzdeki günlerde başlayacağını umut ettiklerini belirttiler. 

Editör: İzzet TUMAY