MAÇTAN DAKİKALAR:

İLK YARI

Dakika 27:(GOL):Ceza alanı içinde topla buluşan İlhan Aslanoğlu sağ çaprazdan düzgün bir vuruşla topu filelere gönderdi ve HD Elazığ Karakoçan FK’yı öne geçiren golü kaydetti. 1-0
Dakika 34: HD Elazığ Karakoçan FK’lıCumaali Üzüm’ün şutu üst direkten döndü…
Dakika 40:(GOL):Fatih Kıran attığı golle ilk yarının skorunu tayin etti. 2-0
 

2. YARI
Dakika 50:
2.Yarı’ya iyi başlayan konuk ekip Kızılcabölükspor Emre Tekin Pınar ile net gol pozisyonundan yararlanamadı.
Dakika 59:Kullanılan serbest vuruşta HD Karakoçan FK savunmasının büyük hatasını Kızılcabölüksporlu oyuncular değerlendiremedi.
Dakika 65:Sol kanattan kullanılan serbest vuruşta Ekrem Sütçü’nün ortasına arka direkte Hüseyin Fıstıkçı kafayı vurdu. Ancak top üst direkten geri döndü ve HD Karakoçan FK adına mutlak bir gol daha kaçtı.
Dakika 75:Gelişen Kızılcabölükspor atağında cezaalanı önünde topla buluşan Mustafa Altun’un aşırtma vuruşu üst direği sıyırarak auta gitti.
 

HD Elazığ Karakoçan FK Teknik Sorumlusu sonuçtan dolayı oyuncularını kutladı…
 

ELAZIĞ’DA VÜCUT GELİŞTİRME ALANINDA TEK KADIN SPORCU ELAZIĞ’DA VÜCUT GELİŞTİRME ALANINDA TEK KADIN SPORCU

ÇINAR; “HER MAÇIMIZ FİNAL OLACAK!”

TFF 3. Lig 2. Grup 2. HaftaKarşılaşması’nda Denizli Temsilcisi Kızılcabölükspor’u 3-0’lık skorla farklı mağlup eden HD Elazığ Karakoçan FK Teknik Sorumlusu Ender ÇINAR, müsabakanın ardından TURAN’a yaptığı özel değerlendirmede oynayacakları her maçı final olarak niteleyeceklerini belirtti…
“AYAĞIMIZI YERE SAĞLAM BASMAMIZ LAZIM”
HD Elazığ Karakoçan FK Teknik Sorumlusu Ender ÇINAR, KızılcabölüksporMaçı’nı yorumlarken şunları söyledi; “Öncelikle sonuçtan dolayı futbolcu arkadaşlarımı kutluyorum.Futbolda olması gereken savunma ve hücum varyasyonlarını çok iyi yaptılar. Sahanın her tarafında koşan, mücadele eden bir takım görüntüsü vardı. Sonraki maçlarımız da, her maçımız final maçı olacak. Ayağımızı yere sağlam basmamız lazım. Bu maç geride kaldı. Salı günü,  Alanya Kestel Maçı’na hazırlıklarımızı başlatıp, Allah'ın izniyle puan veya puanlarla dönmeyi düşünüyoruz.”

Editör: Haber Merkezi