İŞ ADAMI HASAN CELAL KAYA’DAN ELAZIĞSPOR'A PRİM DESTEĞİ İŞ ADAMI HASAN CELAL KAYA’DAN ELAZIĞSPOR'A PRİM DESTEĞİ

İlk Yarısı golsüz eşitlikle tamamlanan karşılaşmanın 2. Yarısı’nda 74. Dakika’da Ahmet Buğrahan frikikten skoru 1-0 yaptı.     

81’de Ahmet ÜLÜK kontra atakta farkı 2‘ye çıkardı…

HD Karakoçan FK Teknik Sorumlusu maçı TURAN’a yorumladı…
 

ÇINAR; “NEMLİ HAVADAN ETKİLENDİK!”

3. Lig 2. Grup’taki temsilcimiz HD Karakoçan FK Teknik Sorumlusu Ender ÇINAR, 2-0 kaybettikleri müsabakayı Gazeteniz TURAN’a değerlendirdi.
“ÇIKARILACAK DERSLER VAR”
ÇINAR, gazetemize yaptığı özel açıklamada şunları söyledi;Çok sıcak bir atmosferde oynandı maç. Hava çok nemliydi. İlk yarı boyunca gerekenleri yaptık. Savunma anlamında iyiydik. Pozisyon vermedik. 3. bölgede çoğalabilirdik. Onun sıkıntısını yaşadık. 75. Dakika’ya kadar her şey istediğimiz şekilde gidiyordu. Ama frikikten dolayı gol yedik. 1-0 öne geçtiler. Daha sonra hücum bölgesindeki forvete döndük. Bir iki pozisyondan yararlanamadık ve onlar da kontrataktan 2. Golü buldu 81. Dakika’da.
Havanın sıcak ve nemli olması maalesef oyuncularımızı çok etkiledi. Bu maçtan çıkarılacak dersler var. Bu hafta içi oturup eksikliklerimizi gidermek ve bu hatalara düşmemek için çalışarak Siirt Maçına hazırlanacağız. İnşallah oradan galibiyetle döneceğiz.”

Editör: Haber Merkezi