İMAMOĞLU: CHP, ELAZIĞ’DA BAŞARI ÇITASINI GÜRSEL EROL SAYESİNDE YÜKSELTTİ 

İzzet TUMAY- İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İMAMOĞLU, ‘’ Gürsel EROL burada Elazığ’da sahada dolaşmasaydı her dönem oylarını 2 kat arttırmazdı. İncelenmesi gereken siyasi bir başarı var burada’’ dedi. 

VEKİL KELEŞ’TEN ‘TEKNOVA’ AÇIKLAMASI! VEKİL KELEŞ’TEN ‘TEKNOVA’ AÇIKLAMASI!

İMAMOĞLU’NDAN ERDOĞAN’A ‘İSTANBUL’ YANITI 

İBB’nin Elazığ'da inşa ettiği lisenin şantiyesinde incelemelerde İBB Başkanı Ekrem İMAMOĞLU, iktidarın İstanbul'la ilgili eleştirilerine yanıt vererek, “Bizi geçmiş 25 yılla kıyaslayan bir iktidarla karşı karşıyayız. Bu durumlarını da kavrayabiliyorum. 25 yıldan sonra kaybettiği bir ilde, böylesi bir performansı gösteren ekibe bu kadar ok çevirmeleri, bu kadar eleştiri yoğunlaştırmaları gayet doğal” dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Elazığ’da yapımı devam eden okul inşaatını incelemek üzere geldiği Elazığ’da açıklamalarda bulunan İMAMOĞLU, Cumhuriyet Halk Partisi’nin Elazığ’da ki başarı çıtasının Vekil Gürsel EROL’un sürekli sahada olmasıyla alakalı olduğunu belirterek şunları söyledi: ‘’Her günümüz İstanbul’da açılışla, temel atmayla, yeni projelerle geçtiği kadar İstanbul öyle bir kenttir ki Türkiye’ye moral kadar. Bu bağlamda biz ülkemizin her noktasına dokunan, farkındalığı yüksek bir yönetim olduk.

“BİZİ GEÇMİŞ 25 YILLA KIYASLAYAN BİR İKTİDARLA KARŞI KARŞIYAYIZ”

Biz 5 yıl bittiğinde Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en güçlü, en üretken, toplumuyla en iç içe, en demokratik bir yönetim olduğumuzu rakamlarıyla ortaya koyacağız. Ben anlıyorum bizi geçmiş 25 yıl ile kıyaslayan bir iktidarla karşı karşıyayız. Bu durumlarını da kavrayabiliyorum 25 yıldan sonra kaybettiği bir ilde böylesi bir performansı gösteren bir ekibe bu kadar ok çevirmelerini bu kadar eleştirilerini yoğunlaştırmaları gayet doğal. Ama biz tam tersine hem şehrimizde iş üretirken hem de ülkemizin her noktasına güzel hizmetler sunuyoruz. Genel Başkanımızın doğum yeri Nazimiye’ye de uğrayacağım. Orada da bir konut evinin yapımını bitirmiştik.  

“VATANDAŞTAN UZAK OLAN HİÇ KİMSE BAŞARI ELDE EDEMEZ”

Biz sahadan hiç çıkmadık. Ben 14 yıldır sahada olmadığım yer yok. Vatandaşın arasında olmasam huzursuz olurum. Bu ama İstanbul’da ama ülkenin bir başka yerinde. İnsanlardan beslenirsiniz, doğruları onlardan görürsünüz, eleştirileri onlardan alırsınız, dertleşirsiniz yüzleşirsiniz ve kendinizi yenilersiniz. Toplumdan ve vatandaştan uzak olan hiç kimse başarı elde edemez. Bu bağlamda hep sahadayım. Mesela Elazığ’da başarı anlamında incelenmesi gereken bir yer. Gürsel EROL burada Elazığ’da sahada dolaşmasaydı her dönem oylarını 2 kat arttırmazdı. İncelenmesi gereken siyasi bir başarı var burada. Bu bağlamda niye sahada olunur, sahada olunca nasıl sonuç alınıra örnek bir yer Elazığ’da ki Gürsel EROL ile Cumhuriyet Halk Partisi’nin başarısı.''

Editör: Haber Merkezi