Ziver Holding Yönetim Kurulu Başkanı, Elazığlı iş insanı Veysel Demirci, Ramazan ayında ihtiyaç sahibi ailelere yardımlarını sürdürüyor. Demirci, Erzincan’da ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması amacıyla gıda kolisi desteğinde bulundu.

YARDIM PAKETLERİ İHTİYAÇ SAHİPLERİNE DAĞITILDI
Yatırımlarıyla ülke ekonomisine ve istihdama büyük katkı sağlayan iş insanı Veysel Demirci, hayırsever kimliğiyle de tanınıyor.
Başarılı iş insanı Demirci, memleketi Elazığ’da ve Türkiye’nin bir çok şehrinde ihtiyaç sahibi ailelere destek oluyor.

Demirci, bu kapsamda Erzincan’da yaşayan ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere çok sayıda yardım paketi satın aldı. Yardım paketleri Erzincan’da hizmet veren ERT Şah Medya aracılığıyla ihtilaç sahibi ailelere dağıtıldı.

DAĞ: “VEYSEL BEYE TEŞEKKÜR EDİYORUM”

“GENÇLİĞE DESTEK, GELECEĞE EN BÜYÜK YATIRIMDIR’’ “GENÇLİĞE DESTEK, GELECEĞE EN BÜYÜK YATIRIMDIR’’

Konu hakkında açıklama yapan ERT Şah Medya Yönetim Kurulu Başkan yardımcısı Birol Dağ, “Elazığlı iş adamımız Sayın Veysel Demirci, Erzincan’daki ihtiyaç sahibi aileleri için 40 adet yardım kolisi satın aldı. Bizler ERT olarak bu paketleri ihtiyaç sahiplerine dağıtacağız. Sevgili Veysel Beye çok teşekkür ediyoruz. İnşallah bu şekildeki davranışlar herkese örnek olur. Çünkü ramazan ayında ihtiyaç sahibi insanlara yardım eli uzatmak çok onurlu ve güzel bir davranış.” dedi.

Editör: Haber Merkezi