Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ 1. Sıra milletvekili adayı Semih Işıkver Organize Sanayi Bölgesinde faaliyette bulunan işletmeleri ziyaret ederek hem işveren hem de çalışanlarla biraraya geldi. Işıkver burada yaptığı değerlendirmesinde, “Hazırlamış olduğumuz 23 maddelik halk sözleşmesi niteliğindeki hedeflerimizin tamamı şehrimizin sosyo-kültürel ve ekonomik gelişmesini hedeflemiştir. Elazığ 14 Mayıs sonrasında inşallah yeni bir döneme kapı açacak ve bu şehir bölgenin çekim ve yatırım merkezi olacaktır” ifadelerinde bulundu.

14 MAYIS ELAZIĞ İÇİN YENİ BİR DÖNEMİN MİLADIDIR…

Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ 1. Sıra milletvekili adayı Semih Işıkver 14 Mayıs seçimleri öncesinde toplumun tüm kesimleriyle olan iletişimini büyük bir hızla sürdürüyor. Bu kapsamda Elazığ Organize Sanayi Bölgesini ziyaret eden Işıkver, OSB Müdürlüğü, işletmeler, işverenler ve çalışanlarla buluştu.

Ziyaret sonrası bir değerlendirmede bulunan Işıkver, “İlimizin tüm zengin kaynaklarına rağmen kalkınma ve gelişmede bugün hak ettiği yerde olmadığını görüyoruz. Bunun tek ve öncelikli sebebi bu şehrin siyaseten temsil edilmemesidir. Sanayicilerimiz son 30 yıllık süreçte hep Teşvik Yasasında daha iyi bir yerde yer almanın mücadelesini verdi.

Bunun için Ankara’ya çıkarmalar yapıldı. Meslek Kuruluşlarımız her dönem bu konuyu konuştu. Bunun temel nedeni şehrin siyasetçilerinin iş dünyasını anlamaması ve beklentilerine kulak tıkamasıdır. Bugün Elazığ Organize Sanayi Bölgemiz 1987 yılında kurulmuş ancak hala tam istihdam ve şehre ihracat anlamında beklenen katkıyı sağlayamamaktadır. Bunun nedeni siyasi sahipsizliktir.

Sanayicilerimizin vermiş olduğu büyük mücadele, aldıkları riskler ve bu topluma kazandırdıkları değerler maalesef kimsenin dikkatini çekmemiştir. İşte bu nedenle 14 mayıs sonrasında TBMM çatısı altında bu şehrin önceliklerini oluşturan tam 23 madde altında bir halk sözleşmesi oluşturduk. Bu sözleşmemizin neredeyse tamamı ekonomik ve soysal kalkınma içeriklidir.

TEKNOVA OSB, Tarıma Dayalı İhtisas Besi OSB, Yeni moderin sanayi siteleri, Sektörel Sanayi Siteleri, Serbest Bölge, Yerel Ürünler Satış Kooperatifi, Sulama Projeleri, Yüksek Hızlı Tren projesi başta olmak üzere neredeyse 23 hedefimizin tamamı sanayileşme, istihdam, ekonomi ve kalkınma odaklıdır. Çünkü bu şehrin insanlarının mutluluk düzeyini artırmanın, ilin kaynaklarının ekonomiye kazandırılmasının ve şehrimizin bölgemiz başta olmak üzere ülkemizde bir çekim merkezi haline getirilmesinin başka yolu yoktur.

BAŞKAN ADAYI AYGEN'İN AZMİ VE ENERJİSİ DİKKAT ÇEKİYOR! BAŞKAN ADAYI AYGEN'İN AZMİ VE ENERJİSİ DİKKAT ÇEKİYOR!

Milliyetçi Hareket Partisi olarak bu 23 hedefimizin önünde duvar olacak tüm statüko masalarını devirmeye, şehrin üreticisinin, Meslek Kuruluşlarının, Sivil Toplum Örgütlerinin ve yatırımcının önünü açmaya kararlıyız. Bu kararlılığımızın önünde hiçbir güç duramaz.

Bu Aziz şehir varlık içinde yokluk çekemez. Yapılan SWOT analizlerinde güçlü yönleri ve fırsatları, zayıf yönleri ve tehditlerinden çok daha fazla olan şehrimiz tüm bu avantajlarını siyasi basiretsizliğe kurban veremez. Buna asla seyirci kalmayacağız. 14 Mayıs sonrası Elazığ için yeni bir dönemin miladı olacaktır. Buna şehrimizi oluşturan tüm katmanların hazır olduğunu görmekten çok büyük bir mutluluk duymaktayız. Halkımızın artık bıktığını ve yeni bir dönemi başlatma istek ve arzusu bizlere güç veriyor. İnşallah bu Aziz şehirde yaşayan her bir kardeşimizin destek ve duasıyla hedeflerimize adım adım yürüyeceğiz” dedi.

Editör: Haber Merkezi