İYİ Parti Elazığ İl Başkanı Habip YAŞAR, İl Yönetim Kurulu listesini Genel Merkez Teşkilat Başkanlığının olurlarıyla kamuoyuna açıkladı.  

YAŞAR yaptığı açıklamasında şunları ifade etti: “Göreve geldiğimiz günden bu yana yönetim kurulu listemizi oluşturmak üzere titiz bir çalışma yürüttük. Başta kurucu üyelerimiz, eski yönetim kurulu üyelerimiz olmak üzere bütün üyelerimizle yoğun bir istişare süreci geçirdik. Önceliğimiz birlik ve beraberliği en üst seviyede temsil edecek vizyoner, dinamik ve heyecanlı bir ekip oluşturmak oldu. Hedeflediğimiz gibi etkili ve çalışkan bir yönetim ile çalışmalarımızı bu günden sonra çok yönlü olarak sürdüreceğiz. Önümüzdeki yerel seçimlere odaklanacağız. İl, ilçe ve beldelerimizde aday adaylık süreçlerimiz 22 Aralık tarihine kadar devam ediyor. Hür ve bağımsız politikalarımızla, “Milli Duruş Demokratik Yükseliş” irademizle milletimize alternatif olmaya, umut olmaya kararlıyız. Yerel seçim sürecinde özgün ve kapsayıcı politikalarımızla inanıyorum ki milletimizin teveccühünü kazanacağız. Bu vesileyle yeni oluşan İl Yönetim Kurulumuzun Partimize ve Elazığ’ımıza hayırlı ve başarılı hizmetlerde bulunacağına yürekten inanıyorum.” 

VEKİL KELEŞ'TEN YENİ AİLE SAĞLIĞI MERKEZLERİ İÇİN ÖNEMLİ AÇIKLAMA VEKİL KELEŞ'TEN YENİ AİLE SAĞLIĞI MERKEZLERİ İÇİN ÖNEMLİ AÇIKLAMA

6e4cfcc7-5b81-4726-a6a5-9b3fb0570827

Editör: İzzet TUMAY