‘’YILDIRIM AİLESİ BU TESİSİ CÜZİ BİR MİKTARLA SATIN ALDI!’’ ‘’YILDIRIM AİLESİ BU TESİSİ CÜZİ BİR MİKTARLA SATIN ALDI!’’

Her yıl Türkiye genelinde olduğu gibi Elazığ’da da SYDV tarafından ihtiyaç sahibi ailelere dağıtımı yapılan kömürün bu yıl gecikmesi nedeniyle yaşanan sıkıntı geç kalınsa da sonunda çözüldü.
Gazeteniz TURAN’ın sık sık gündemine aldığı kömür dağıtımıyla ilgili konuşan Elazığ Muhtarlar Federasyonu Başkanı ve aynı zamanda Gümüşkavak mahallesi muhtarı Ahmet GÜL, SYDV tarafından dağıtımı yapılan kömürün kentte ulaştığını ve tüm mahallelerde olmasa da birçok bölgede dağıtımına başlanıldığını söyledi. Gecikmenin ihtiyaç sahibi vatandaşları zor durumda bıraktığını ancak yaptıkları girişimlerin sonuç verdiğini ve vatandaşların kömüre kavuştuğunu ifade eden muhtar GÜL, ‘’Aralık ayı sonunda kömür geldi. Bizlerde dağıtıma başladık kendi mahallemizde. Kömürün gecikmesi vatandaşlar kadar bizleri de ziyadesiyle üzdü. Tabi bizlerde konunun çözümü için girişimlerde bulunduk. Konuyu ilimiz milletvekillerine aktardır. MHP Milletvekili Semih IŞIKVER, Ak Parti Milletvekilleri Erol KELEŞ, Mahmut Rıdvan NAZIRLI ve Ejder AÇIKKAPI’ya konuya gösterdikleri hassasiyetten dolayı teşekkür ediyorum.’’ Dedi.

0-116

GÜL’DEN VEKİLLERE TEŞEKKÜR… 


28 Aralık tarihi itibariyle Gümüşkavak, Yıldızbağları ve Zafran başta olmak üzere bu bölgelerde dağıtımın yapıldığını belirten GÜL, sözlerine şöyle devam etti: ‘’Gecikmeye sebep vagon sıkıntısının yanında depremden dolayı TCDD Adana güzergahı hala kapalı. Evet bir elde olmayan sebeplerden dolayı bir gecikme yaşandı ancak sonuç itibariyle ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza dağıtılmak üzere kömür kente geldi ve dağıtımına başlanıldı. Elazığ Milletvekillerimiz, kentte SYDV aracılığı ile dağıtılması gereken ancak gecikmesi nedeniyle özellikle ısınma ihtiyacını kömür yakarak gören vatandaşların feryadına sessiz kalmadı ve çözümü yönünde önemli adımlar attılar. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.’’ Diye konuştu. 

Editör: İzzet TUMAY