FIRAT ÜNİVERSİTESİNE TEKNOFEST’TE BİRİNCİLİK ÖDÜLÜ! FIRAT ÜNİVERSİTESİNE TEKNOFEST’TE BİRİNCİLİK ÖDÜLÜ!

Türkiye’nin ve Elazığ’ın inşaat sektöründeki iki dev firması Ziver İnşaat ve Kolin inşaat tarafından yapımı tamamlanan 105 Km’lik Malatya – Hekimhan kara yolu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılacağı törenle hizmete açılacak. 
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malatya’da yapımı tamamlan bir çok projenin açılışını gerçekleştirecek. 22 Ekim Cumartesi düzenlenecek toplu açılış programında 55 Km’si Ziver İnşaat, 50 Km’si de Kolin inşaat tarafından yapımı tamamlanan ve Malatya ile Sivas’ı bağlayan 105 km’lik Malatya – Hekimhan kara yolu da hizmete açılacak. 
Türkiye’nin bir çok noktasında yaptığı dev yatırımlarla ülkemizin ve ilimizin gururu olan Ziver İnşaat tarafından yapımı tamamlanan kara yolu Malatya’da prestijli bir yatırım olarak tarihe geçecek. 
Malatya’da ulaşım kalitesini üst seviyeye çıkaran ve seyahat süresini 35 dakika kısaltarak yüksek güvenlik ve konfor sunan Malatya – Hekimhan kara yolunun yanı sıra 8 adet tünel ve 14 adet köprü de hizmete girecek. 
Program kapsamında ayrıca, Ziver İnşaat tarafından Malatya – Hekimhan karayolu güzergahında 'İtme sürme yöntemi' ile inşa edilen ve 6 Şubat 2021 tarihinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın telekonferans yöntemiyle açılışı gerçekleştirilen 517,5 metre uzunluğundaki yeni Tohma Köprüsü de bu güzergahta açılmış ve hizmet vermeye başlamıştı.WhatsApp Image 2022-10-21 at 12.27.01

Editör: Haber Merkezi