ALACAĞI İÇİN TFF’YE BAŞVURMUŞTU!
2021-2022 Futbol Sezonu Ara Transfer Dönemi’nde transfer yasağını kaldıran ve sezon sonunda 2’li averaj sayesinde Amatör Küme’ye düşmekten kurtulan Elazığspor’da belirsizlikler devam ederken, 15 Temmuz Cuma günü yeni sezon hazırlıklarına start veren Bordo-Beyazlı Takım'da, kulüpten alacakları nedeniyle Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) başvuruda bulunan genç oyuncumuz Muhammed Umut AKBULUT serbest kaldı…
 

21 YAŞINDA 2024’E KADAR SÖZLEŞMESİ VARDI!
Bordo Beyazlı takımın Altyapısı’nda yetişen ve Elazığspor'la 30 Haziran 2024 Tarihi’ne kadar resmî sözleşmesi bulunan Muhammed Umut AKBULUT, kulüpten alacağı olan ve ödenmemiş durumdaki 90 bin TL alacağı için TFF’ye başvurmuştu. 21 yaşında olan ve ön libero olarak görev yapan genç oyuncu TFF’ye yaptığı başvuru ile sözleşmesini tek taraflı feshederek Elazığspor’la olan ilişkisini sonlandırdı.
 

FİLOYA 12 YENİ ARAÇ DAHİL EDİLDİ FİLOYA 12 YENİ ARAÇ DAHİL EDİLDİ

14 MAÇ’TA FORMA GİYMİŞTİ…
TFF 2. Lig ile TFF 3. Lig'den kulüplerin ilgilendiği genç futbolcunun kendisine gelen transfer tekliflerini değerlendirmesi bekleniyor. Muhammed Umut AKBULUT, bu sezon Bordo-Beyazlı Formayla büyük bölümü İlk Yarı’da olmak üzere Lig’de 14 maçta 482 dakika süreyle sahada kaldı.

Editör: Haber Merkezi