AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Mahmut Rıdvan Nazırlı, seçim gezilerinde büyük bir heyecan ve coşku gördüğü gençlerin, 14 Mayıs’ta geleceklerini düşünerek AK Parti’den ve Recep Tayyip Erdoğan’dan yana oy kullanacağını söyledi.

Seçim çalışmalarını yoğun bir tempoda sürdüren AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Mahmut Rıdvan Nazırlı, AK Parti Mahalle Başkanlarıyla bir araya gelerek seçim süreciyle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

İlçe, belde, köy ve mahalle gezilerini sürdüren Nazırlı, seçime sayılı günler kala gittikleri yerlerde büyük ilgi ve teveccüh gördüklerini anımsatarak, tüm vatandaşlara ilgilerinden ötürü teşekkür etti.

BAŞKAN ADAYI DURAN’A SEBZE HALİ ESNAFINDAN YOĞUN İLGİ BAŞKAN ADAYI DURAN’A SEBZE HALİ ESNAFINDAN YOĞUN İLGİ

Özellikle gençlerden büyük ilgi gördüklerine vurgu yapan Nazırlı, “Gençlerimizin 7’li masanın vaatlerine karnı tok, geleceklerine kimin daha yararlı olacağını çok iyi biliyorlar.” şeklinde konuştu.

Millet İttifakı’nın söylemlerinin gençlerde bir karşılığı olmadığını net bir şekilde gördüklerinin altını çizen Nazırlı; “6’lı masa önce bölücü örgütün uzantısı partinin de katılımıyla 7’li oldu. Sonra belediye başkanlarını da eklediler 9’lu oldu. Uzun süren kavga ve tartışmaların ardından nihayet adaylarını belirlediler. Tabi adayları belli olunca her türlü terör örgütleri de tüm güçleriyle bu kirli ittifakın yanında olduklarını alenen açıkladılar. Utanmadan, sıkılmadan teröristlerle iş birliği yapıyorlar bunu da vatandaşımızdan saklamıyorlar. Bilmedikleri bir şey var ki vatandaşlarımız bu kirli tezgahı görüyor, özellikle gençlerimiz bunların sözlerine, yalan vaatlerine itibar etmiyor. Gençlerimiz, kendilerini kandıranlara aldanmayacak, hayallerini onlara teslim etmeyecek. Ben, ışığımız, umudumuz ve geleceğimiz olan gençlerimizin gözlerinde AK Parti’ye ve Recep Tayyip Erdoğan’a olan sevgiyi görüyorum. Bu sevgi inşallah 14 Mayıs’ta sandığa öyle bir yansıyacak ki Millet İttifakı gençliğin gücünü görecek.” şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi