GÜRSEL EROL, ELAZIĞ ESNAFININ BÜYÜK TEPKİSİNE NEDEN OLAN SORUNU MECLİS’E TAŞIDI GÜRSEL EROL, ELAZIĞ ESNAFININ BÜYÜK TEPKİSİNE NEDEN OLAN SORUNU MECLİS’E TAŞIDI

AK Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı, yürütmüş olduğu #Elazığiçinnöbetteyim programı kapsamında Zafran Mahallesindeydi.

AK Parti Elazığ Milletvekili Zafran Mahallesinde vatandaşların talep ve önerilerini dinleyen Nazırlı " Her daim sahada olmaya,vatandaşımızın yanında olmaya devam edeceğiz." ifadelerinde bulundu.

Milletvekili Nazırlı #Elazığiçinnöbetteyim programı kapsamında ekstra olarak kadınlara özel düzenlenen program Cumhuriyet Mahallesinde gerçekleşti. AK Parti Kadın Kolları Başkanı Burcu Tüver ile birlikte kadınların sorunlarını, talep ve önerilerini dinleyen Nazırlı " Gerekli notlarımızı aldık. Kesin çözeriz diye kimseye söz vermiyoruz ama çözmek için elimizden geleni yapacağız."
dedi.

C6816298 966D 40F6 8910 8E5Ff4F6Daef

NAZIRLI MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ
Düzenlediği programların ardından Milletvekili Nazırlı Elazığ Muhtar Derneği'nde muhtarlarla bir araya gelip talep ve önerileri dinledi.

Editör: İzzet TUMAY