Dün bir takım kurumları ziyaret eden AK Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı, bugün programına erken saatlerde başladı.  

Elazığ Belediyesi Gençlik Meclisi ile kahvaltı programına katılan Nazırlı gençlerle projeler ve fikirler üzerine muhabbet edip Elazığ'daki gençlerin yaşadıkları sıkıntıları dinledi. Gençlerin isteklerini not alan Nazırlı "Gençlerimizin taleplerini yerine getirmek için AK Parti Milletvekilleri olarak elimizden geleni yapacağız" dedi. 

Ardından her hafta farklı bir yerde olmak üzere öncülük ettiği "Elazığ İçin Nöbetteyim" programı kapsamında Palu'ya geçen Nazırlı; Tarım İl Müdürlüğü Müdür Yardımcısı, AFAD Müdür Yardımcısı, İl Özel İdare Müdür Yardımcısı ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Müdür Yardımcısı eşliğinde vatandaşlarla buluştu. Vatandaşlarla birebir sohbet eden Nazırlı hem ilçe genelindeki problemler hem de vatandaşların taleplerini not alarak çözüme kavuşturmak için çalışacağını bildirdi. 

VEKİL KELEŞ'TEN YENİ AİLE SAĞLIĞI MERKEZLERİ İÇİN ÖNEMLİ AÇIKLAMA VEKİL KELEŞ'TEN YENİ AİLE SAĞLIĞI MERKEZLERİ İÇİN ÖNEMLİ AÇIKLAMA

 Nazırlı, Kurban Bayramı'nın 3. gününde Milletvekili seçimleri ile bayram arasında gerçekleştirdikleri çalışmaları özetleyen bir paylaşım yaparak Elazığlılara ilk 30 günü anlatmıştı. Vatandaşlardan tam not alan çalışmalar neticesinde Nazırlı'nın nöbet programlarına katılımın arttığı gözlemlendi. 

Editör: Haber Merkezi