Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, Fırat Üniversitesi bünyesinde yeni bir hastanenin yapılacağı müjdesini verdi.

Elazığ’ın sağlık hizmetlerinde daha iyi noktaya gelmesi için kolları sıvayan Rektör Göktaş, Elazığ’a yeni bir hastanenin yapılacağını açıkladı.

KESİNLEŞMİŞ HAPİS CEZALARI BULUNAN 27 ŞAHIS YAKALANDI KESİNLEŞMİŞ HAPİS CEZALARI BULUNAN 27 ŞAHIS YAKALANDI

REKTÖR GÖKTAŞ: 800 YATAKLI YENİ BİR HASTANE YAPILMASINA KARAR VERİLMİŞTİR

Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı nezdinde yoğun bir şekilde görüşmeler yapan Rektör Prof. Dr. Göktaş ayrıca yeni yapılacak olan hastanenin 800 yatak kapasiteli olacağını söyledi. Rektör Göktaş, “Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra, ilimizde verilen sağlık hizmetlerinde üniversite hastanemizin ne kadar önemli rol oynadığı görüldü.   Üniversitemizin verdiği sağlık hizmeti kapasitesini arttırmak ve ilimize/bölgemize daha iyi sağlık hizmeti sunmak maksadıyla depremden hemen sonra Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı nezdinde rektörlük olarak yoğun görüşmeler yapıp yeni bir hastane talebinde bulunduk. Neticede, mevcut hastanemize ilave olarak üniversitemize 800 yataklı yeni bir hastane yapılmasına karar verilmiş ve karar Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından 03.05.2023 tarihinde onaylanmıştır. Deprem izolatörünün de olacağı yeni hastanemiz ve mevcut hastanemiz ile birlikte bölgemize 3. basamak sağlık hizmeti vermeye devam edeceğiz. İlimize ve bölgemize hayırlı hizmetlere vesile olmasını diliyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi