Bordo Beyazlı temsilcimiz Elazığspor’un, Cumartesi akşamı oynayacağı tarihi final maçının stadı açıklandı. Kamuoyunda ‘tarafsız saha’ konusunda ki hassasiyet devam edetken Çimentaş Elazığspor’umuz ile 52 Orduspor ile arasındaki karşılaşmanın, İstanbul'da Galatasaray'ın stadı Rams Park'ta gerçekleştirilecek olması kafalarda soru işaretlerine neden oldu. 

ORDULULARI SEVİNDİREN, ELAZIĞ'I ÜZEN KARAR!

Ordu basınında, 'Ordulular Bu Habere Çok Sevinecek' başlıklarıyla alınan saha kararının sevinci yaşanırken. 52 Orduspor Başkanı Şükrü BODUR, "2005 yılında Ali Sami Yen Stadı'nda Anadolu Üsküdar karşısında PTT 1. Lig'e yükselme maçında 20.000 taraftarın önünde oynadığımız ve 3-1 kazandığımız tarihi yeniden tekerrür ettirmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

‘FIRAT’ ARTAN BAŞARILARIYLA, YENİ ÖĞRENCİLERİNİ BEKLİYOR ‘FIRAT’ ARTAN BAŞARILARIYLA, YENİ ÖĞRENCİLERİNİ BEKLİYOR

TÜİK'in açıkladığı son verilere göre; İstanbul'da sadece 2 milyon 152 bin 878 İstanbullu yaşıyor. 604 bin 411 nüfusu sahip olan Elazığ'da bir o kadar da Elazığlı olmayıp Elazığ dışında yaşayan vatandaşlar var. Son açıklanan nüfus doğrultusunda İstanbul'da yaşayan Elazığlı sayısı 153 bin 23 olarak kayıtlara geçti.  İstanbul’da ikamet edip kütüğü başka illerde olan 12 milyon 904 bin kişinin dağılımına bakıldığında ise 754 bin kişiyle Sivaslıların ilk sırada olduğu görülüyor. Sivas’ın nüfusu ise şu anda 650 bin 401 kişi. İkinci sırada Kastamonu geliyor. Kastamonu’nun nüfusu 388 bin 990’da kalırken, İstanbul’da 554 bin Kastamonulu yaşıyor. Üçüncü sırada ise Ordu geliyor. Ordu’nun nüfusu ise 775 bin 800 olurken, 515 bin Ordulu İstanbul’da ikamet halinde.  Edinilen bilgilere göre, İstanbul’da ağırlıkta Karadenizlilerin olması dikkat çekiyor. 

Editör: İzzet TUMAY