CHP’de işlem tamam…

Adaylığını Elazığ Basınında ilk kez bu köşeden duyduğunuz Av. Coşkun Çağlar Duran’ın adaylığı Perşembe akşamı resmen açıklandı.

‘Elazığ Hepimizin Sevdası’ sloganıyla yola çıkan Av. Coşkun Çağlar Duran, “Her seçimde ikiye katlanarak artırılan oylar ve yazılan başarı hikâyesi bu seçimlerin de adeta fragmanıdır.” diyerek, asıl filmi bu seçimde izleyeceğimizi ima etti.

İzleyeceğimiz bu filmin bir oyuncusu belli oldu. Bakalım diğer oyuncular kim olacak?

****       ****     ****     ****

Av. Coşkun Çağlar Duran’ın şansı ne?

Oldukça mütevazı ve sessiz biri olarak tanınan Duran’ın başkan adaylığı performansı merakla bekleniliyor. Kurtlar Sofrasına düşen Duran seçim arenasında zorlanacak gibi…

Neyse ki yanında oldukça deneyimli Gürsel Erol gibi bir isim var. Muhtemelen Sayın Erol da meydanlarda olacak. Yoksa Duran’ın tek başına bir seçim kampanyası düzenlemesi kazanma şansını zayıflatır.

****       ****     ****     ****

Bütün siyasiler galiba AKP’ye endeksli…

Öncelikle AKP’nin belediye başkan adaylarını açıklanması bekleniliyordu. Özellikle Elazığ’da…

CHP daha erken davrandı. Diğer partiler ise bekliyor.

Burada bir parantez açayım, bu köşemi Cuma günü kaleme aldım. Köşe Cuma öğlen sonu gazete merkezine gitti. Cumartesi günü dizgide olur. Gazete pazartesi günü basılır. Pazartesi gazete gelir. Yani bu yaz yazıldıktan sonra 3 gün geçiyor. 3 gün de gündem hızla değişir. Siz bu köşeyi okurken belki de bütün adaylar açıklanabilir. Parantezi kapatalım.

Cumhur ittifakı ortaklarından olan MHP’de de belediye başkan adayı açıklanmadı. SP ve partilerde de adayları açıklanmadı.

CHP’de Av. Coşkun Çağlar Duran’ın adaylığını açıklamasıyla diğer partiler ise bu hafta içinde açıklayabilir. Bu hafta oldukça hareketli geçecek gibi görünüyor.

****       ****     ****     ****

Bu yıl Ankara’nın en çok ziyaret edilen binası neresi?

Çankaya’da AKP Genel Merkezi…

Sosyal Medya vasıtasıyla AKP’nin belediye başkan aday adaylarının genel merkez önünde çekilen fotoları sıkça görmeye başladık.

Ankara’yı mesken tutan aday adayları nedense genel merkez önünden foto paylaşıyorlar, acaba üst düzey parti yöneticilerle fotoğraf çektirmek yasaklandı mı?

****       ****     ****     ****

Adaylık furyasına Bir Garip Bedo’da tutuldu.

Aday olmak için kafasına ve bütçesine göre parti arıyor.

“BİR AY İÇERİSİNDE 255 KONUTUN İHALESİ GERÇEKLEŞECEK” “BİR AY İÇERİSİNDE 255 KONUTUN İHALESİ GERÇEKLEŞECEK”

Siyasi Partilere şöyle bir göz attım.

Elazığ’da AKP’de aday bolluğu var. Bir de adaylık ücreti fazla. CHP’nin ise adayı belli oldu. Olmamış olsaydı belki orada şansı olabilirdi.

Diğer partilere seslenmek istiyorum. İşte size popüler bir isim; “Bir Garip Bedo…”

İlimizin sevilen isimlerinden. Hele ki Elazığ Kitap Fuarı’nda yüzlerce okuyucusuna kitap imzaladı. Bütün yerel kanallara konuk oldu ve halen işyerinde okuyucularına kitap imzalıyor. Diyarbakır Kitap Fuarı’na da davet edildi. Yoğunluğundan ötürü gidemeyebilir.

İşte size aday…

Dürüst ve popüler üstelik siyasette de bilgi ve birikim olan biri…

Editör: Haber Merkezi