Elazığ Valisi Dr. Ömer TORAMAN, Maden İlçesi Plajköy ile Gezin köylerini ziyaret ederek, muhtarlar ve köy sakinleri ile bir araya geldi…
Elazığ İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali ŞİŞ'ten bilgi alan Elazığ Valisi Dr. Ömer TORAMAN’ın, Plajköy ve Gezin’i ziyaret ederek kanalizasyon ve diğer altyapı problemlerini çözmek için çalıştıklarını ifade etmesi, akıllara atıl durumdaki Sivrice Atıksu Arıtma Tesisi’ni ve Sivrice’nin Kanalizasyon sorunu ile kirlenmekte olan Hazar Gölü’nün kurtarılması konusunu getirdi…
02-FOTO-2-15

ELAZIĞ BELEDİYESİ’NDEN LARVA İLE MÜCADELE ELAZIĞ BELEDİYESİ’NDEN LARVA İLE MÜCADELE

BAKAN KURUM’A TEŞEKKÜR!

Elazığ Valisi Dr. Ömer TORAMAN, Plajköy ve Gezin’i ziyaret ederek kanalizasyon ve diğer altyapı problemlerini çözmek için çalıştıklarını ifade etti. Ziyaretine ilişkin olarak bilgiler veren Vali Ömer TORAMAN, “Gezin ile Plajköy’ün kanalizasyon ve diğer altyapı problemlerini çözmek için çalışıyoruz. Destekleri için Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Murat KURUM’a şükrânlarımızı sunuyoruz” dedi.
03-FOTO-3-14

GENEL SEKRETER ŞİŞ, SİVRİCE HAKKINDA BİLGİ VERECEK Mİ?

Elazığ Valisi Dr. Ömer TORAMAN’IN Elazığ İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali ŞİŞ'ten bilgi aldıktan sonra  ziyaret ettikleri Plajköy ve Gezin’in kanalizasyon ve diğer altyapı problemlerini çözmek için çalıştıklarını ifade etmesi, Hazar Gölü’nü kurtarmak amaçlı bir adım olarak görülürken, Özel İdare Genel Sekreteri Ali ŞİŞ'in Gazeteniz TURAN’ın gündeme taşımış olduğu 6.9 Milyar TL harcamaya rağmen 2014 Yılı’ndan beri çalışmayan ve hiç arıtma yapmayan atıl durumdaki Sivrice Atıksu Arıtma Tesisi ve Sivrice’nin Kanalizasyon sorunu ile kirlenmekte olan Hazar Gölü’nün kurtarılması konusunda Elazığ Valisi Dr. Ömer TORAMAN’a bilgi verip vermeyeceği merak konusu oldu.
Bilindiği gibi Elazığ Kamuoyu’nda olduğu gibi ulusal medyaya da konu olan bu sorunun çözümü için birçok kişi, kurum ve kuruluş, çağrıda bulunmuştu.

 

Editör: Haber Merkezi