VEKİL AÇIKKAPI: GÜZEL İŞLERE İMZA ATILACAK VEKİL AÇIKKAPI: GÜZEL İŞLERE İMZA ATILACAK

Kısa adı TÜFAD olan Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Elazığ Şubesi, Başkan Prof. Dr. Ercan GÜR ile Yönetim Kurulu’nun kararıyla dernek faaliyetlerine katkı ve desteklerinden dolayı Elazığ Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti Başkanı Mustafa DOĞAN’a plaket takdim etti…
 

 YÖNETİM KURULU ÜYELERİ’YLE BİRLİKTE ZİYÂRET…
Prof. Dr. Ercan GÜR Başkanlığı’ndaki TÜFAD Elazığ Şubesi Yönetim Kurulu bir süre önce de Kanal Fırat Spor Koordinatörü Coşkun KAMAÇ’a derneğe yaptığı katkı ve desteklerinden dolayı plaket sunmuştu. TÜFAD Elazığ Şubesi Yönetimi, bu kez de Elazığ Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti Başkanı Mustafa DOĞAN’a plaket takdiminde bulundu.
Başkan Prof. Dr. Ercan GÜR ile Yönetim Kurulu Üyeleri Hasan EKREM, Bedri KANTER, Adnan BAKAY’ın yanı sıraElazığ Spor Câmiası’nın tanınmış simâlarından Aziz TAYLAN ile Yılmaz AYDIN’ın da katıldığı bir programla gerçekleştirilen ziyarette plaketini alan Elazığ Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti Başkanı Mustafa DOĞAN, TÜFAD Yönetimi’ne teşekkür ederken, TÜFAD Elazığ Şubesi’nin Kurucu Başkanı Merhum Münir YILMAZ’ı bir kez daha rahmetle andığını dile getirdi.

Editör: Haber Merkezi