İzzet TUMAY- Türkiye genelinde olduğu gibi Elazığ’da yaz aylarına girilmesi ve hava sıcaklıklarının artmasıyla birlikte sünnet düğünleri yapılmaya başlandı. 

Aileleri için çocuklarının sünnet olması büyük bir mutluluk kaynağı oluştururken, sünnet edilen erkek çocukları için ailelerinin yaptığı düğün törenleri ise insanlar arasında ki bağın güçlenmesi, örf ve adetlerin yaşatılması ve dayanışma adına büyük önem taşıyor. 

YAVUZ AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ

Haberimizin konusu nedeniyle sünnet düğününe giderek mutluluklarına ortak olduğumuz YAVUZ ailesi de çocukları Yusuf Talha YAVUZ’un (7) sünnet törenini yapmaktan dolayı mutluluklarını dile getirdiler. Baba Gökhan YAVUZ, yaşadığı mutluluğu dile getirerek, ‘’Bugün oğlumuz Yusuf Talha’nın sünnet töreni için bir araya geldik.  

‘’AMAÇLANAN ‘BÜYÜK İSRAİL PROJESİ’DİR!’’ ‘’AMAÇLANAN ‘BÜYÜK İSRAİL PROJESİ’DİR!’’

ÇOK BÜYÜK BİR MUTLULUK KAYNAĞI 

Gerçekten bir aile babası için çocuğunun sünnet düğününü yapmak çok büyük bir mutluluk kaynağı. Bugün bizleri bu mutlu günümüzde sünnet düğünümüze gelerek mutluluğumuza ortak olan herkese teşekkür ediyorum. Allah-u Teala inşallah oğlumuzun evlilik düğününü de yapmayı, bizlere aynen bugünkü sünnet düğününde olduğu gibi yeniden daha büyük bir mutluluk yaşamamızı nasip eder. Sünnet düğünümüze gelerek mutluluğumuza ortak olan herkese teşekkür ediyorum’’ diye konuştu. 

Bizlerde TURAN Gazetesi ailesi olarak YAVUZ ailesini tebrik ediyoruz. 

Editör: Haber Merkezi