GÜRSEL EROL’A 'YILIN SİYASETÇİSİ' ÖDÜLÜ GÜRSEL EROL’A 'YILIN SİYASETÇİSİ' ÖDÜLÜ

Yeniden Refah Partisi Elazığ İl Başkanlığı, esnaf ve halkla buluşma toplantılarına devam ediyor.
Geçtiğimiz hafta kapalı çarşı esnaflarını ziyaret ederek vatandaşlarla buluşan Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Ömer Ateş, bu gün de Bakırcılar Çarşısı ile Ayakkabıcılar Çarşısı esnaflarını ziyaret etti.
Okulların açılmasına rağmen esnafların işlerinde bir hareketlenme olmadığını bizzat gördüklerini ifade eden Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Ömer Ateş, şunları söyledi:
“Parti yönetim kurulu üyelerimizle birlikte esnaf ve halk buluşmaları kapsamında vatandaşlarımızı ziyaret ediyor, kendileriyle sohbet ediyor, dilek ve şikâyetlerimin dinliyoruz. Esnaflarımız, geçen yıllara oranla işlerinin oldukça düştüğünü ve artan fiyatlar sebebiyle alışverişin durma noktasına geldiğini ifade ediyorlar. Her bir esnaf arkadaşımız ve vatandaşımız Refah yol hükümeti dönemindeki bolluk, bereket ve ucuzluğu dile getirip merhum Necmettin Erbakan hocamıza minnet duygularını ifade edip dua ediyorlar. Bizler de yeniden bolluk ve ucuzluğun gelmesinin ancak Yeniden Refah Partisi’nin iktidarıyla mümkün olacağını, milli ve yerli kaynak paketlerimizle kısa süre içerisinde ekonomiyi düzelteceğimizi ifade ediyoruz. Bu noktada halkımızın partimize teveccühü ve tek alternatif olarak görmesi bizleri memnun ediyor” 

“YEREL SEÇİMLERDE İDDALIYIZ”

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel yönetimler seçimlerinde hem il merkezi hem de ilçe ve beldelerde iddialı olduklarını ifade eden Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Ömer Ateş; ziyaretlerimizde gördüğümüz ve yaşadığımız bir konu da halkımızın milli görüş belediyeciliğini özlediği gerçeği oldu. Kaynakları verimli kullanan, israfa kaçmayan, vatandaşın sorunlarına duyarsız ve ilgisiz kalmayan, rüşvetin ve iltimasın girmediği milli görüş belediyecilik modeline özlem duyan halkımız, bu özlemini gidermek amacıyla  Yeniden Refah Partisi’nin adaylarını destekleyecek ve partimiz il merkezi dahil birçok ilçe ve belde de belediye başkanlıklarını kazanacaktır” dedi.

Editör: Haber Merkezi