İYİ Parti Elazığ Milletvekili Adayı Av. Dr. İrfan Sönmez, Palu ve Beyhan’a düzenlediği ziyarette halkın büyük bir ilgisiyle karşılaştı.

“GENÇLİĞE DESTEK, GELECEĞE EN BÜYÜK YATIRIMDIR’’ “GENÇLİĞE DESTEK, GELECEĞE EN BÜYÜK YATIRIMDIR’’

Seçim çalışmaları devam eden İYİ Parti Elazığ Milletvekili Adayı Av. Dr. İrfan Sönmez, partililerle birlikte Palu ve Beyhan’da vatandaşlarla bir araya geldi.

Gittiği her yerde büyük bir destek ve ilgi gören Sönmez’e vatandaşlar Palu’nun çözülememiş sorunlarını ve taleplerini sıraladılar. Elazığ’ın siyasi anlamda büyük isimlerine ev sahipliği yapan Palu’da İYİ Parti rüzgârı esti. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Palu ve Beyhan ziyaretlerinde vatandaşlar Sönmez’e olan desteklerini dile getirdiler.

VATANDAŞLARDAN SÖNMEZ’E; PALU’YA SAHİP ÇIKIN

Palu’nun siyasi olarak sahipsiz kaldığını ifade eden vatandaşlar, seçimden seçime gelen ve ilçenin gelişmesi için hiçbir olumlu adım atmayan siyasilerden bıktıklarını ifade ettiler.  En büyük sorunlardan birinin işsizlik olduğu ilçede vatandaşlar istihdam yaratacak yatırımların yapılması gerektiğini söylediler. Siyasi kavgadan uzak, şehre ve ilçeye çözüm sunacak bir politika uygulanmasını istediklerini belirten Palulular ‘artık değişim gerek’ mesajı verdiler.

SÖNMEZ: DEĞİŞİM RÜZGÂRI PALU’DAN DA ESİYOR

Palu ve Beyhan bölgelerinde vatandaş buluşmaları sonrasında açıklama yapan Sönmez şunları söyledi: ‘’Yoğun ve güzel bir ilgiyle karşılandığımız Palu ‘da vatandaşlarımızla buluştuk. Halkımız her yerde olduğu gibi burada da bize sıkıntılarını taleplerini anlattılar. İnsanlarımız kavgacı, ayrıştırıcı siyaset dilinden yorulmuş. Vatandaşlarımız laf değil, icraat istiyorlar. Palu Elazığ’ın en büyük ilçelerinden birisi. Eğitimden sosyal yaşama, tarihi değerlerin korunmasından ulaşıma birçok konuda ilgisiz bırakılmış. Hak ettiği gelişmişlik düzeyine erişememiş. Biz bu istek ve şikâyetleri tek tek not alıyoruz. Unutmayacağız. Seçildikten sonra Palumuzun ihtiyacı olan samimiyeti ve hizmeti vereceğiz. Her ortamda bunları dile getireceğiz.  Vatandaşlarımız değişim istiyorlar. Bu değişim rüzgârı 14 Mayıs’ta Palu’dan da esecek ve 15 Mayıs’ta güzel bir başlangıç yapacağımız bir güne uyanacağız.’’

Editör: Haber Merkezi