Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Elazığ Belediye Başkan Aday Adayı Doç. Dr. Murat AYGEN, aday adaylığı başvurusunda bulunması sırasında yaşanan kalabalık, harekete hizmet verenlerin ilgi ve alakanın kendisini çok mutlu ettiğini söyledi. 

‘’Herkese teşekkür ediyorum. Bizim bu yola çıkış amacımız; Elazığ’ı tepeden tırnağa kalkındırmak, Gakgoşlar diyarını ihya etmek, yorulmadan dinlenmeden çalışmak ve bunun yanında tüm şehirlere örnek olacak bir yerel yönetim modelini burada sergilemek’’ diyen AYGEN, ‘’Biz aday adayı olmadan öncede arkadaşlarımızdan, bu harekette emeği geçmiş insanlarla istişare ettik. Yani 30 yıldır alınmayan bir belediye var. Biz bu seferde diyoruz ki sıra bizde, Ülkücü kadrolar yönetsin. Yani burada bizim amacımız; benim şahsi amacım Farabi’nin dediği gibi erdemli bir kent, marka bir kent. Her şeyden önce bu şehre dair bir felsefe kurmak lazım. Şehir felsefesi dediğimiz nedir; işte değerler felsefesi, ahlak felsefesi, hukuk, sanat, estetik felsefesi. Yani şehirde öyle bir felsefe oluşturmak lazım ki; bu şehirde yaşayan insanların birer hukuku olmalı ama şehrinde bir hukukunun olduğu bilmeli. Bu şehirde yaşayan insan hem hukukunu bilecek aynı zamanda da şehrin hukukunu bilmesi lazım. 

‘’ELLERİM DERTLİNİN ELİNDEN TUTACAK’’ 

Ekmeği bölüşmek, birlikte güç bulmak, zorlukları birbirimize güvenerek aşmak, imkanları herkes için eşit kılmak, selamı yaymak, günü hepimiz için güneş kılmak, geceyi hepimiz için örtü kılmak; merhametin bana vasiyetidir. Söz verdim merhamete; gözlerim merhamet kuşları uçuracak; bir yetimin başını okşayacak; bir fakirin evine katık olacak, bir engelliye umut aşılayacak; aç olanlara ekmek, çıplaklara örtü, öksüzlere şefkat kesilecek, bir öğrencinin geleceğini müjdeleyecek. Bir yaşlıya huzur, bir işçiye hak, bir işverene adalet, bir çocuğa neşe, bir gence emanet, bir kadına güvence, bir ağaca koruma, bir kediye-köpeğe mama ve bir de her ayrılan sevdiğimize birer Fatiha sözüm var. Ellerim de söz verdi; harama uzanmayacak, dertlinin elinden tutacak, emek verenin üstündeki el olacak, her dine, her mezhebe, her dile, her ırka, yaşam tarzına uzanan esenlik eli kalacak.  

‘’AYAKLARIM HER ELAZIĞLININ AYAĞINA GİDECEK’’ 

VEKİL EROL, YILIN EN İYİ SİYASETÇİSİ ÖDÜLÜNÜ ALDI VEKİL EROL, YILIN EN İYİ SİYASETÇİSİ ÖDÜLÜNÜ ALDI

Bir de yola revan olmuş ayaklarım var: her yere, herkese hizmet götürecek. Her çağrıya gidecek; her gönül insanıyla hizmet için birlikte yürüyecek. Ayağına davet etmeyecek; her Elazığlının ayağına gidecek. Dertlere derman, ihtiyaçlara proje, umutlara enerji, yenilikçi ve kucaklayıcı bir bakış açısıyla hayallere destek verecek’’ dedi. 

Editör: İzzet TUMAY